Tecnología

Puc vendre els meu mòbil, tablet, portàtil…? / Puedo vendre mi móvil, tablet, portátil…?

Gràcies ChicaGeek  avui podem presentar la web The Price Geek, un web amb la qual pots calcular fàcilment el preu de venda de segona mà de qualsevol objecte, i així tenir una idea aproximada de quant pots demanar per ell.

The Price Geek és molt fàcil d’utilitzar. Només has de visitar la web i introduir en el camp de cerca el nom de l’aparell tecnològic que vols vendre. El web revisa les quantitats pagades en les subhastes més recents a eBay, així com els preus dels objectes de segona mà a la venda a Amazon, Best Buy, RadioShack i altres botigues, per mostrar un preu mitjà per a aquest objecte – que pots utilitzar com a referència a l’hora de posar un preu als teus gadgets. La web només mira dades dels Estats Units, Canadà, Austràlia i el Regne Unit, però per donar-te una pista sobre per on van els trets pel que fa al mercat de segona mà ja és més que suficient. I després sempre pots convertir els preus a euros.

Trabajar-para-comprar-una-tablet1-2
http://www.quelocura.net/2013/04/trabajar-para-comprar-una-tablet.html

esp_ Gracias ChicaGeek hoy podemos presentar la web The Price Geek, una web con la que puedes calcular fácilmente el precio de venta de segunda mano de cualquier objeto, y así tener una idea aproximada de cuánto puedes pedir por él.

The Price Geek es muy fácil de usar. Sólo tienes que visitar la web e introducir en el campo de búsqueda el nombre del aparato tecnológico que quieres vender. La web revisa las cantidades pagadas en las subastas más recientes en eBay, así como los precios de los objetos de segunda mano a la venta en Amazon, Best Buy, RadioShack y otras tiendas, para mostrarte un precio medio para ese objeto – que puedes usar como referencia a la hora de poner un precio a tus gadgets. La web sólo mira datos de Estados Unidos, Canadá, Australia y Reino Unido, pero para darte una pista sobre por dónde van los tiros en cuanto al mercado de segunda mano ya es más que suficiente. Y luego siempre puedes convertir los precios a euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s