APP

Vols redissenyar els textos de les xarxes? / Quieres rediseñar los textos de las redes? NOTEGRAPHY

Gràcies a La criatura creativa, avui us presentem Notegraphy: una app per fer més bonics els textos que compartim a les xarxes. Funciona amb plantilles predeterminades i en tres senzills passos, simplement cal introduir el teu text i deixar que l’app faci la resta. Herraizsoto&co són els responsables d’aquesta app que pretén canviar la forma en què compartim textos i tipografies en les xarxes socials a Facebook, Twitter o Tumblr.

En quins casos puc utilitzar Notegraphy? Per transmetre reflexions, pensaments. Pot ser també una mena de Twitlonger amb estil, en una discussió.

T’animes?

esp_ Gracias a La criatura creativa, hoy os presentamos Notegraphy: una app para hacer más bonitos los textos que compartimos en las redes. Funciona con plantillas predeterminadas y en tres sencillos pasos, simplemente tienes que introducir tu texto y dejar que la app haga el resto. Herraizsoto&co son los responsables de esta app que pretende cambiar la forma en la que compartimos textos y tipografías en las redes sociales en Facebook, Twitter o Tumblr.

¿En qué casos puedo usar Notegraphy? Para transmitir reflexiones, pensamientos. Puede ser también una especie de Twitlonger con estilo, en una discusión.

Te animas?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s