google · SEO

Atenció al posicionament SEO / Atención al posicionamiento SEO: Google Hummingbird – Google Colibrí

Atenció a tots els responsables o interessats en el posicionament SEO. Google ha posat en marxa un actualització del seu algorisme i ho ha anomenat Google Hummingbird, traduït com Google Colibrí. Aquesta revisió suposa una nova revolució. El nou algorisme es centra principalment en millorar la recerca de conversa i comprensió de la intenció de l’usuari. Google aprofundeix en l’enteniment del context i no només del contingut. Aquesta modificació és importantíssima i per descomptat va a alterar el trànsit en els llocs web. D’altra banda, afectarà al posicionament SEM, ja que probablement va a implicar un increment del preu dels anuncis de Google.

Com informa sidn.es, Hummingbird encara inclou molts factors tradicionals, però serà molt més incisiu i eficaç a l’hora d’incloure nous elements com el màrqueting de continguts, la reputació online i la visibilitat positiva de la marca. De manera que, el posicionament SEO lliga definitivament a la gestió de reputació en línia i imatge de marca corporativa. Google Hummingbird és un motor completament nou. El posicionament SEO per a Google Hummingbird fa tremolar el món del màrqueting en línia.

http://juanjomegias.wordpress.com/2011/05/24/charla-en-bellas-artes/
http://juanjomegias.wordpress.com/2011/05/24/charla-en-bellas-artes/

esp_ Atención a todos los responsables o interesados en el posicionamiento SEO. Google ha puesto en marcha un actualización de su algoritmo y lo ha llamado Google Hummingbird, traducido como Google Colibrí. Esta revisión supone una nueva revolución. El nuevo algoritmo se se va a centrar principalmente en mejorar la búsqueda de conversación y comprensión de la intención del usuario. Google profundiza en el entendimiento del contexto y no sólo del contenido. Esta modificación es importantísima y desde luego va a alterar el tráfico en los sitios web. Por otro lado, va a afectar al posicionamiento SEM, ya que probablemente va a implicar un incremento del precio de los anuncios de Google.

Como informa sidn.es, Hummingbird todavía incluye muchos factores tradicionales, pero será mucho más incisivo y eficaz a la hora de incluir nuevos elementos como el marketing de contenidos, la reputación online y la visibilidad positiva de la marca. De manera que, el posicionamiento SEO se liga definitivamente a la gestión de reputación online e imagen de marca corporativa. Google Hummingbird es un motor completamente nuevo. El posicionamiento SEO para Google Hummingbird hace temblar el mundo del marketing online.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.