Android · Aplicacions · Informatica · Whatsapp

Sí que es pot tenir Whatsapp a l’ordinador / Sí que se puede tener Whatsapp en el ordenador

Ahir ens la van colar, us vam parlar d’una aplicació que no era certa (tants enganys per internet i tant avisar a la gent al Facebook, i nosaltres sense veure-ho, sort que ens aviseu :)) … però no per això hem deixat d’investigar i si que hi ha una manera de tenir whatsapp a l’ordinador. i no us ho perdeu: ens ho ha facilitat un jove seguidor de 17 anys que promet, el Rodrigo.

El Rodrigo ens comenta que ell es va instal·lar Bluestacks, un emulador/simulador d’Android al seu PC. Des de l’emulador va accedir a la Play store i es va descarregar el whatsapp. Un cop instal·lat, només cal introduir el n° de telèfon i esperar el SMS amb el codi d’instal·lació. I taxan!  Ja tens Whatsapp a l’ordinador.  Només cal tenir la precaució d’obrir l’emulador cada vegada que el vulguis utilitzar.

Us deixem l’enllaç a un tutorial d’Android per instal·lar i utilitzar el Whatsapp mitjançant Bluestacks

Ja ens ho explicareu si proveu l’aplicació!

1046_dependencia

esp- Ayer nos la colaron, os hablamos de una aplicación que no era cierta (tantos bulos por internet y tanto avisar a la gente en Facebook, que al final teníamos que caer nosotros!) … pero no por ello hemos dejado de investigar y  si que hay una manera de tener whatsapp en el ordenador. y no te lo pierdas: nos lo ha facilitado un joven seguidor de 17 años que promete, Rodrigo.

Rodrigo nos comenta que él se instaló Bluestacks, un emulador de Android en su PC. Desde el emulador accedió a la Play store y se descargó el wathsapp. Una vez instalado, basta con introducir el n ª de teléfono y esperar el SMS con el código de instalación. Y tachán! Tienes Whatsapp en el ordenador. Sólo hay que tener la precaución de abrir el emulador cada vez que lo quieras utilizar.

Os dejamos el enlace a un tutorial de Android para instalar y utilizar el Whatsapp mediante Bluestacks

¡Ya nos lo contaréis si probáis la aplicación!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s