Aplicacions · audiovisual · organització

Ja tens la teva targeta digital? / ¿Ya tienes tu targeta digital?

Ja tens ja la teva targeta virtual de presentació? Avui et presentem Flavors, una aplicació web per crear una targeta de presentació virtual gratis. En ella podem agregar molta informació: una fotografia personal, enllaços als teus comptes de xarxes socials, una secció de contactes per si algú es volgués comunicar amb tu, un mapa per mostrar la ubicació del teu negoci i oficina i informació personalitzada. Flavors té una interfície molt accessible i senzilla d’utilitzar.

També pots optar per utilitzar la versió pagament de $ 20 anuals. Aquesta versió t’ofereix algunes extres com 17 plantilles per personalitzar la targeta virtual, lloc adaptable a dispositius mòbils, estadístiques del teu perfil, formulari de contacte, mapa per a la targeta de presentació virtual, etc.

Ja no tens excusa per tenir una targeta virtual T’atreveixes?

13416_fin-de-semana-en-familia

Esp.- ¿Tienes ya tu targeta virtual de presentación? Hoy te presentamos  Flavors, una aplicación web para crear una tarjeta de presentación virtual gratis. En ella podemos agregarle mucha información: una fotografía personal, enlaces a tus cuentas de redes sociales, una sección de contactos por si alguien se quisiera comunicar contigo, un mapa para mostrar la ubicación de tu negocio y oficina e información personalizada. Flavors tiene una interfaz muy accesible y sencilla de usar.

También puedes optar por utilizar la versión pago de $20 anuales. Esta versión te ofrece algunas extras como 17 plantillas para personalizar tu tarjeta virtual, sitio adaptable a dispositivos móviles, estadísticas de tu perfil, formulario de contacto, mapa para tu tarjeta de presentación virtual, etc.

Ya no tienes excusa para tener una targeta virtual ¿Te atreves?

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s