Aplicacions · APP · Seguridad

Per si perds el mòbil / Por si pierdes el móvil

T’ha desaparegut el telèfon mòbil? Si creus que t’han robat el dispositiu, posa’t en contacte amb la policia. No provis de recuperar-lo pel teu compte.

Però, si ets usuari d‘Android, et presentem una nova aplicació de Google que et permetrà bloquejar el teu telèfon des d’un altre dispositiu o des del teu ordinador. Android Device Manager és un nou servei que impedeix que terceres persones s’apoderin de la nostra informació personal.
A través d’Android Device Manager, trobaràs la localització del dispositiu. Les dades d’ubicació dels teus dispositius es recopilaran i s’enviaran a Google. La ubicació és aproximada i potser no sempre sigui necessària. D’altra banda, si detectes que el telèfon està a prop, podràs fer-ho sonar per identificar la persona que ha pres el dispositiu.

Una de les millors utilitats d’aquest servei és que et permet fer un backup complet del dispositiu, i així pots salvar tota la informació personal. T’aconsellem que quan ho detectis, el bloquegis i que ho comuniquis a les autoritats pertinents.

www-chistesdirios-com
www-chistesdirios-com

Esp.- ¿Te ha desaparecido el teléfono móvil? Si crees que te han robado el dispositivo, contacta con la policía. No pruebes de recuperarlo por tu cuenta.

Pero, si eres usuario de Android, te presentamos una nueva aplicación de Google que te permitirá bloquear tu teléfono desde otro dispositivo o desde tu ordenador.  Android Device Manager es un nuevo servicio que impide que terceras personas se apoderen de nuestra información personal.

A través de Android Device Manager, encontrarás la localización del dispositivo. Los datos de ubicación de tus dispositivos se recopilarán y enviarán a Google. La ubicación es aproximada y puede que no siempre sea precisa. Por otro lado, si detectas que el teléfono está cerca, podrás hacerlo sonar para identificar a la persona que ha tomado el dispositivo.

Una de las mejores utilidades de este servicio es que te permite hacer un backup completo de tu dispositivo,y así puedes salvar toda la información personal.  Te aconsejamos que cuando lo detectes, lo bloquees y que lo comuniques a las autoridades pertinentes. 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.