blocs

WordPress permet les publicacions de Facebook / WordPress permite las publicaciones de Facebook

WordPress.com ha anunciat que permet integrar les publicacions i actualitzacions de Facebook en els blocs, actualitzacions que inclouran els mitjans que les acompanyen, com ara fotografies, imatges, o vídeos. El procediment és bastant senzill de fer, ja que els usuaris de WordPress.com tan sols hauran d’obtenir l’enllaç permanent de l’actualització d’estat que volen integrar a través de la data de publicació de la mateixa, i simplement enganxar dins del panell d’edició de l’entrada de bloc que estiguin creant, apareixent automàticament un cop l’entrada hagi estat publicada.

Recordem que WordPress.com és el servei gratuït que permet als usuaris crear els seus espais web amb el sistema de publicació de WordPress sense haver de disposar de servidors de gestionar, tot i que les possibilitats d’usar els seus característiques dependran de si es queden amb les opcions gratuïtes o amplien a opcions de pagament.

Amb aquest pas, els usuaris de WordPress.com es posen a l’alçada dels usuaris que hagin optat per instal·lar WordPress en els seus servidors, que sí que han pogut integrar les actualitzacions d’estat públiques de Facebook en els seus espais web des del mateix moment de seu llançament.

http://chistesitoscharros.blogspot.com.es/2010_10_01_archive.html
http://chistesitoscharros.blogspot.com.es/2010_10_01_archive.html

esp_WordPress.com ha anunciado que permite integrar las publicaciones y actualizaciones de Facebook en los blogs, actualizaciones que incluirán los medios que las acompañan, como puedan ser fotografías, imágenes, o vídeos. El procedimiento es bastante sencillo de realizar, ya que los usuarios de WordPress.com tan sólo deberán obtener el enlace permanente de la actualización de estado que desean integrar a través de la fecha de publicación de la misma, y simplemente pegarla dentro del panel de edición de la entrada de blog que estén creando, apareciendo automáticamente una vez que dicha entrada haya sido publicada.

Recordemos que WordPress.com es el servicio de Automattic que permite a los usuarios crear sus espacios web con el sistema de publicación de WordPress sin tener necesidad de disponer de servidores que gestionar, aunque las posibilidades de usar sus características dependerán de si se quedan con las opciones gratuitas o amplían a opciones de pago.

Con este paso, los usuarios de WordPress.com se ponen a la altura de los usuarios que hayan optado por instalar WordPress en sus servidores, quienes sí han podido integrar las actualizaciones de estado públicas de Facebook en sus propios espacios web desde el mismo momento de su lanzamiento.

Fuente: whatsnew.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.