Aplicacions · eventos

365 dies d’esport a Firefox / 365 días de deporte en Firefox

T’apassionen els esports? Vols saber quin és el resultat del teu equip favorit? Desitges obtenir tots els resultats actualitzats, estadístiques, notícies i més en temps real?

Descarrega el notificador de resultats 365Scores per rebre tots els resultats al navegador Firefox!
El notificador de resultats 365Scores és una aplicació gratuïta i revolucionària destinada als aficionats a l’esport que volen canviar la forma de consumir informació relacionada amb els seus esports favorits: Hoquei, Futbol, Futbol americà, Beisbol, Tennis, Handbol, Voleibol (i més) – totes les dades que necessita per seguir esports i sobretot des de la cantonada del seu escriptori. Aquesta aplicació és totalment configurable i fàcil d’utilitzar. Només uns pocs passos per configurar les seves preferències i així obtenir la seva informació rellevant i mantenir-se al dia les 24 hores durant els 7 dies de la setmana.

T’animes a provar-ho?

www.poesiaabierta.com
http://www.poesiaabierta.com

¿Te apasionan los deportes? ¿Quieres saber cuál es el resultado de tu equipo favorito? ¿Deseas obtener todos los resultados actualizados, estadísticas, noticias y más en tiempo real?

¡Descarga el notificador de resultados 365scores para recibir todos los resultados en tu navegador Firefox!
El notificador de resultados 365scores es una aplicación gratuita y revolucionaria destinada a los aficionados al deporte que quieren cambiar la forma de consumir información relacionada con sus deportes favoritos: Hockey, Fútbol, Fútbol americano, Béisbol, Tenis, Balonmano, Voleibol (y más) – todos los datos que necesita para seguir deportes y todo desde la esquina de su escritorio. Esta aplicación es totalmente configurable y fácil de usar. Sólo unos pocos pasos para configurar sus preferencias y así obtener su información relevante y mantenerse al día las 24 horas durante los 7 días de la semana.

¿Te animas a probarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s