could computing

Novetats en eines de treball col·lectiu / Novedades en herramientas de trabajo colectivo

Missatgeria en temps real, recerca d’arxius i comunicació compartida és el que ofereix Slack, la nova eina de participació i treball en equip. La plataforma ens permetrà discutir qualsevol tipus de contingut en grup, estigui allotjat a Google Drive, Dropbox o enviat per email (ja s’integra amb diverses plataformes, com Google Docs, Dropbox, Heroku, Crashlytics, GitHub i Zendesk) al mateix temps que proporciona eines de comunicació que permeten agilitzar la presa de decisions d’un equip.

Slack està pensat per treballar en equips des de 5 fins a 150 persones i inclou xat, missatgeria i recerca d’arxius ja publicats amb anterioritat pel propi equip de treball. De moment el trobem gratuït, encara que només pots accedir per invitació.

peru.com-chistes
peru.com-chistes

esp_ Mensajería en tiempo real, búsqueda de archivos y comunicación compartida es lo que ofrece Slack, la nueva herramienta de participación y trabajo en equipo. La plataforma nos permitirá discutir cualquier tipo de contenido en grupo, esté alojado en Google Drive, Dropbox o enviado por email (ya se integra con diversas plataformas, como Google Docs, Dropbox, Heroku, Crashlytics, GitHub y Zendesk) al mismo tiempo que proporciona herramientas de comunicación que permiten agilizar la toma de decisiones de un equipo.

Slack está pensado para trabajar en equipos desde 5 hasta 150 personas e incluye chat, mensajería y búsqueda de archivos ya publicados con anterioridad por el propio equipo de trabajo. De momento lo encontramos gratuito, aunque sólo puedes acceder por invitación.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s