blocs

Finalistes premis / Finalistas premios Blogs Catalunya 2013

Volem agraïr a tots els que heu donat suport al nostre blog als premis Blogs Catalunya 2013. Gràcies a vosaltres hem aconseguit ser finalistes a la secció Comunicació i nous mitjans, dins la categoria Professionals. Ara esperem la valoració del jurat.

Aprofitem per donar-vos a conèixer la tasca de l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) que té la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

http://clientesapc.com/blog/tag/risa/
http://clientesapc.com/blog/tag/risa/

esp_Queremos agradecer a todos los que habéis apoyado a nuestro blog en los premios Blogs Catalunya 2013. Gracias a vosotros hemos conseguido ser finalistas en la sección Comunicación y nuevos medios, dentro de la categoría Profesionales. Ahora esperamos la valoración del jurado.

Aprovechamos para daros a conocer la labor de la Associació STIC.CAT (Sociedad de Tecnología y Conocimiento) que tiene la vocación de ser una entidad que genere interactividad e innovación en el contexto de la cultura y la lengua catalanas con la utilización de las tecnologías de la información y la comunicación como eje vertebrador.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.