Publicitat

Bloquejadors d’anuncis / Bloqueadores de anuncios

Cansat dels molestos anuncis que apareixen quan obres una pàgina?  Una bona opció és Adblock Plus. Funciona com un complement per al navegador, tot i que el nom oficial és una extensió. Va començar Firefox, però ja tenen versió per Chrome, Opera i els mòbils i tauletes Android. Aquest mateix mes han aconseguit un dels reptes més complicats, oferir aquest mateix servei a Internet Explorer.

El seu funcionament és senzill. S’instal·la i a partir d’aquest moment desapareixen els anuncis molestos. Ja siguin missatges flotants sobre un text o finestres emergents. També fan desaparèixer els banners (anuncis allargats de les pàgines web) animats o els que tenen so. El mateix passa amb els que contenen contingut enganyós com és el cas de falsos botons de descàrrega. Un dels seus avenços més celebrats és l’eliminació dels anuncis previs al visionat d’un vídeo a YouTube.

Què us sembla? A punt per fer-lo servir?

https://sites.google.com/site/452comunicacion/
https://sites.google.com/site/452comunicacion/

esp_ Cansado de los molestos anuncios que aparecen al abrir una página. Una buena opción es  Adblock Plus. Funciona como un complemento para el navegador, aunque el nombre oficial es una extensión. Empezó para Firefox, pero ya tienen versión para Chrome, Opera y los móviles y tabletas Android. Este mismo mes han conseguido uno de los retos más complicados, ofrecer este mismo servicio en Internet Explorer. 

Su funcionamiento es sencillo. Se instala y a partir de ese momento desaparecen los anuncios molestos. Ya sean mensajes flotantes sobre un texto o ventanas emergentes. También hacen desaparecer los banners (anuncios alargados de las páginas web) animados o los que tienen sonido. Lo mismo sucede con los que contienen contenido engañoso como es el caso de falsos botones de descarga. Uno de sus avances más celebrados es la eliminación de los anuncios previos al visionado de un vídeo en YouTube.

Fuente: El Pais

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s