Fotografía · Gratis

Efectes vintage gratuits / Efectos vintage gratis

Prepara’t per retocar les teves fotos amb efectes vintage amb una aplicació online gratuïta! Rollip és una aplicació web que t’ofereix 41 efectes vintage a més d’optar per 11 marcs diferents. Si l’efecte no acaba de convèncer, encara podràs seleccionar una de les 30 cobertes (els efectes s’apliquen un cada vegada). A més, Rollip et permet afegir text usant una de les dotze tipografies disponibles.

Ja tens la foto tal com t’agrada? Descarrega-la fàcilment al teu ordinador o comparteix-la a les xarxes socials directament des de l’aplicació. És facilíssim d’utilitzar. Ja pots fardar d’efectes vintage encara que no sàpigues fer servir el photoshop ni tinguis instagram.

a24f391ccbe4a7915d998c2f37602635

Esp.- Prepárate para retocar tus fotos con efectos vintage con una aplicación online gratuita! Rollip es una aplicación web que te ofrece 41 efectos vintage además de optar por 11 marcos diferentes. Si el efecto no acaba de convencerte, todavía podrás seleccionar una de las 30 cubiertas (los efectos se aplican uno cada vez). Además, Rollip te permite agregar texto usando una de las doce tipografías disponibles.

¿Ya tienes la foto tal como te gusta? Descárgala facilmente a tu ordenador o compártela en las redes sociales directamente des de la aplicación. Es facilísimo de usar. Ya puedes fardar de efectos vintage aunque no sepas usar el photoshop ni tengas instagram.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s