social media · Uncategorized

Nou shokesu: agregador on-line de xarxes socials / Nuevo shokesu: agregador online de redes sociales

Ja fa un temps us vam presentar Shokesu , l’agregador en línia de xarxes socials . Ara volem presentar-vos les últimes novetats de la plataforma .

1 . Nou disseny : més usable , visual i centrat en el contingut . Edita in situ , afegeix perfils des de les recerques o des d’altres Shokesu , accedeix més ràpid a tota la informació des de la mateixa pàgina i personalitza’l . Les etiquetes dels teus perfils substitueixen al menú de pàgines perquè accedeixis al contingut en un sol clic . Hem eliminat botons accessoris i millorat el menú d’usuari . A més , hem creat una pàgina per al teu perfil d’usuari que podràs usar com a targeta de visita online amb tota la teva informació , xarxes socials i formes de contacte, així com amb els teus Shokesu .

2 . Estadístiques de comunitat : el canvi més notable per gestionar l’escolta on podràs conèixer , en dades , a la teva comunitat . Obté tota la informació sobre les entrades en xarxes socials i blocs dels teus perfils , de tota la teva comunitat : tendència d’ús, publicació hora / dia , URL i dominis més compartits , esments a altres usuaris , tipus de contingut compartit i xarxes socials preferides . Per descomptat, coneix molt més sobre el contingut que generen : amplia la informació de les trends words amb paraules relacionades, utilitat en xarxes socials , amb quin tipus de contingut les utilitzen , horaris i dates … A més , guarda les teves pròpies sobre el que diu la teva comunitat per analitzar-les de manera ràpida ( la teva marca , producte , competència , interessos … ) . Inclou estadístiques de termes de cerca i les teves pròpies. Properament tindràs accés a aquest contingut des del teu nou compte Pro 🙂 .

3 . Compartir en xarxes socials : vincula els teus comptes de Twitter , Facebook o Google+ i publica en elles des Shokesu . A més , podràs interactuar amb elements de la vostra comunitat o d’altres Shokesu segons la xarxa social : fes RT , marca com a preferit o respon a una piulada ; clica M’agrada o comenta a Facebook, etc . També podràs compartir missatges amb usuaris de Shokesu a través d’ Talkin . Dóna idees , fes preguntes al creador d’un Shokesu…

4 . Noves visites: visualitza l’univers social de múltiples formes perquè s’adapti al que necessites . Continua visualitzant el contingut en la vista de blocs com en la primera versió i gaudeix de la vista ampliada per veure només allò que t’interessa a pantalla completa . A més , visualitza la informació com un diari, galeria fotogràfica , videoteca o mediateca . Ah ! I podràs filtrar la informació que veus per xarxa social , etiqueta , recerca … Tot això adaptat a tauletes i mòbils .

5 . Lector de feeds : unifica en un mateix lloc l’escolta en xarxes socials i la informació del teu lector de feeds per gestionar al complet teva informació social . En plena construcció , podràs llegir els teus feeds a pantalla completa , com a periòdic i l’estil clàssic dels lectors RSS .

Vols saber més ? Descobreix-ho tu mateix ! Entra ja a http://www.shokesu.com i escolta a la teva comunitat .

http://estrellitaleja.files.wordpress.com/2013/04/mucho-facebook.jpg
http://estrellitaleja.files.wordpress.com/2013/04/mucho-facebook.jpg

esp_  Hace ya un tiempo os presentamos Shokesu, el agregador online de redes sociales. Ahora queremos presentaros las últimas novedades de la plataforma. 

1. Nuevo diseño: más usable, visual y centrado en el contenido. Edita in situ, añade perfiles desde las búsquedas o desde otros Shokesu, accede más rápido a toda la información desde la misma página y personalízalo. Las etiquetas de tus perfiles sustituyen al menú de páginas para que accedas al contenido en un solo clic. Hemos eliminado botones accesorios y mejorado el menú de usuario. Además, hemos creado una página para tu perfil de usuario que podrás usar como tarjeta de visita online con toda tu información, redes sociales y formas de contacto, así como con tus Shokesu.

2. Estadísticas de comunidad: el cambio más notable para gestionar la escucha donde podrás conocer, en datos, a tu comunidad. Obtén toda la información sobre las entradas en redes sociales y blogs de tus perfiles, de toda tu comunidad: tendencia de uso, publicación hora/día, URL y dominios más compartidos, menciones a otros usuarios, tipo de contenido compartido y redes sociales preferidas. Por supuesto, conoce mucho más sobre el contenido que generan: amplía la información de las trends words con palabras relacionadas, utilidad en redes sociales, con qué tipo de contenido las utilizan, horarios y fechas… Además, guarda tus propias sobre lo que dice tu comunidad para analizarlas de manera rápida (tu marca, producto, competencia, intereses…). Incluye estadísticas de términos de búsqueda y las tuyas propias. Próximamente tendrás acceso a este contenido desde tu nueva cuenta Pro :).

3. Compartir en redes sociales: vincula tus cuentas de Twitter, Facebook o Google+ y publica en ellas desde Shokesu. Además, podrás interactuar con las entradas de tu comunidad o de otros Shokesu según la red social: haz RT, marca como favorito o responde a un tuit; pincha en Me gusta o comenta en Facebook, etc. También podrás compartir mensajes con usuarios de Shokesu a través de Talkin. Da ideas, haz preguntas al creador de un Shokesu, colabora con otros…

4. Nuevas vistas: visualiza el universo social de múltiples formas para que se adapte a lo que necesitas. Continua visualizando el contenido en la vista de bloques como en la primera versión y disfruta de la vista ampliada para ver solo aquello que te interesa a pantalla completa. Además, visualiza la información como un periódico, galería fotográfica, videoteca o mediateca. ¡Ah! Y podrás filtrar la información que ves por red social, etiqueta, búsqueda… Todo ello adaptado a tabletas y móviles.

5. Lector de feeds: unifica en un mismo sitio la escucha en redes sociales y la información de tu lector de feeds para gestionar al completo tu información social. En plena construcción, podrás leer tus feeds a pantalla completa, como periódico y al estilo clásico de los lectores RSS.

¿Quieres saber más? ¡Descúbrelo tu mismo! Entra ya en www.shokesu.com y escucha a tu comunidad.

 

2 thoughts on “Nou shokesu: agregador on-line de xarxes socials / Nuevo shokesu: agregador online de redes sociales

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s