Crisis

Primark: mala gestió de crisi / mala gestión de crisis

Ja som aquí després de les vacances!

Suposo que aquest estiu heu estat al cas del cas de Primark. Per si un cas, us fem un petit resum.  Tot va començar perquè una mare es va queixar que l’havien fet fora d’un establiment Primark a Valladolid per donar el pit al seu nadó, ja que segons els propietaris podia incomodar a d’altres clients. Davant de la situació, es va iniciar una campanya de protesta contra l’establiment a nivell nacional.

Van sorgir d’altres mares que van començar a donar el pit als seus fills als centres i a més, les queixes es van ressò a les xarxes socials i als mitjans tradicionals, tant d’Espanya com d’internacionals.

A tot això, què fa Primark? Doncs no diu res. Sense perfil a twitter i amb només la seva pàgina a facebook on no contesta. Potser el responsable estava  de vacances, però la crisi és prou important com per donar una resposta.

Així doncs, estem davant d’una mala gestió de crisi. Un cas real que no pot passar a la nostra empresa.

Podeu seguir informant-vos aquí.

http://estrellitaleja.wordpress.com/type/image/
http://estrellitaleja.wordpress.com/type/image/

esp_  Supongo que este verano ha sido el caso del caso de Primark. Por si acaso, os hacemos un pequeño resumen. Todo empezó porque una madre se quejó de que lo habían echado de un establecimiento Primark en Valladolid para dar el pecho a su bebé, ya que según los propietarios podía incomodar a otros clientes. Ante la situación, se inició una campaña de protesta contra el establecimiento a nivel nacional.

Surgieron de otras madres que comenzaron a dar el pecho a sus hijos a los centros y además, las quejas se eco en las redes sociales y los medios tradicionales, tanto de España como de internacionales. A todo esto, ¿qué hace Primark? Pues no dice nada. Sin perfil en twitter y con sólo su página en facebook donde no contesta. Quizás el responsable estaba de vacaciones, pero la crisis es lo suficientemente importante como para dar una respuesta.

Así pues, estamos ante una mala gestión de crisis. Un caso real que no puede pasar a nuestra empresa.

Más aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.