Aplicacions · APP · videos

Vine: a favor o en contra

Avui volem saber que opineu de Vine i si esteu d’acord en la seva funcionalitat. Una companya blocaire Ángeles Gutierrez Valero ens fa un resum de la seva utilitat.

Per aquells que no estan familiaritzats amb Vine: es tracta d’una aplicació mòbil i xarxa social que permet als usuaris crear vídeos de sis segons de durada. Dues de les raons per la qual Vine està adquirint tanta popularitat és per la suma senzillesa d’utilització, ja que només has de pressionar la pantalla i comença a gravar, i la facilitat amb què ho puges a la plataforma Twitter.

Avantatges de Vine per a les marques:

 • Els missatges són curts i molt visuals oferint dos avantatges: no requereixen molt de temps del públic i sí que poden transmetre molt.
 • Permet la promoció de nous productes sense grans costos.
 • Es poden mesurar els resultats i conèixer l’efectivitat del compte. Sumplymeasured
  és una aplicació web d’anàlisi per als comptes de Vine. Tan sols has d’introduir les dades i esperar que el programa recopili la informació sol · licitada.
 • T’ofereix l’opció d’afegir la ubicació geogràfica del que graves, cosa que pot ser molt útil per a empreses a les que els importi la seva localització.
 • Crea fàcilment interacció causa de la possibilitat de convidar a altres usuaris a crear vídeos. Amb un hashtag pots convocar un concurs i obtenir al mateix temps altres vídeos a manera d’inspiració. A més pots afegir amics per seguir la seva activitat, marcar els vídeos que més us inspiren i comentar així com interactuar amb les persones que seguim.
 • Augmenta l’engagement dels teus clients i atreu nous clients.

En definitiva és una forma fàcil, creativa, senzilla i barata d’arribar als teus clients potencials.

http://el-rincon-de-mari.blogspot.com.es/2010_08_01_archive.html
http://el-rincon-de-mari.blogspot.com.es/2010_08_01_archive.html

esp_ Hoy queremos saber que opinais de Vine y si estais de acuerdo en su funcionalidad. Una compañera bloguera Ángeles Gutierrez Valero nos hace un resumen de su utilidad.

Para aquellos que no están familiarizados con Vine: se trata de una aplicación móvil y red social que permite a los usuarios crear vídeos de seis segundos de duración.  Dos de las razones por la que Vine está adquiriendo tanta popularidad es por la suma sencillez de utilización, pues tan solo tienes que presionar la pantalla y comienza a grabar, y la facilidad con la que lo subes a la plataforma Twitter.

Ventajas de Vine para las marcas

 • Los mensajes son cortos y muy visuales ofreciendo dos ventajas:  no requieren mucho tiempo del público y sí pueden transmitir mucho.
 • Permite la promoción de nuevos productos sin grandes costes.
 • Se pueden medir los resultados y conocer la efectividad de la cuenta. Sumplymeasured es una aplicación web de análisis para las cuentas de Vine. Tan solo tienes que  introducir los datos de Vine  y esperar a que el programa recopile la información solicitada. Conocerás las impresiones que ha tenido tu video, las personas que han interactuado, cuáles son los usuarios que más interactúan, el engagement, cuáles son los videos de Vine que han causado más impacto e incluso obtener una comparativa con otros medios.
 • Te ofrece la opción de agregar la ubicación geográfica de lo que grabas, lo cual puede ser muy útil para empresas a las que les importe su localización.
 • Crea fácilmente interacción debido a la posibilidad de invitar a otros usuarios a crear videos. Con un hashtag puedes convocar un concurso y  obtener al mismo tiempo otros videos a modo de inspiración. Además puedes añadir amigos para seguir su actividad, marcar los videos que más te inspiran y comentarlos así como interactuar con las personas que seguimos.
 • Aumenta el engagement de tus clientes y atrae nuevos clientes.

En definitiva es una forma fácil, creativa, sencilla y barata de llegar a tus clientes potenciales.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.