e-commerce · Emprenedoria · visibilitat

Cada dia és més fàcil muntar una botiga on line / Cada día es más fácil montar una tienda on line

Avui us presentem Openshopen, una plataforma de comerç electrònic que permet crear una botiga online a empreses i particulars, independentment del tamany, i començar a vendre productes al moment de  forma fàcil i segura. Tenir el control de la botiga complet fins on l’usuari esculli és vital per donar resposta a tot tipus de públic, no importa si només vols vendre tres productes. Sempre hi ha una solució adaptada a cada usuari.

Tots els processos que componen el cicle complet de venda estan integrats a Openshopen, des de l’aspecte visual de les botigues fins als pagaments, passant per l’enviament. Openshopen aporta alguns valors extra: visibilitat internacional  i posicionament a Internet, gràcies a la seva presència física en 11 països.

www.compugrafit-blogspot-com.jpg
http://www.compugrafit-blogspot-com.jpg

esp_ Hoy os presentamos Openshopen , una plataforma de comercio electrónico que permite crear una tienda online  a particulares y empresas, independientemente de su tamaño y comenzar a vender sus productos al momento de forma fácil y segura. Tener el completo control de tu tienda hasta donde el usuario elija es vital para dar respuesta a todo tipo de público, no importa si simplemente quieres vender tres productos. Hay siempre una solución que se adapta al usuario. 

Todos los procesos que componen un ciclo completo de venta se presentan integrados dentro de Openshopen, desde el aspecto visual de las tiendas hasta los pagos, pasando por los envíos. Openshopen aporta algunos valores extra: visibilidad internacional y posicionamiento en Internet, gracias a la presencia física en 11 países.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.