Aplicacions · Informatica

Protecció pels nostres USB / Protección para nuestros USB

Els amics de PC Actual ens recorden que les memòries USB són un focus d’infecció perillós per al nostre PC. Bitdefender ha creat una aplicació anomenada Bitdefender USB Immunizer que ens permet estar fora de perill dels cucs i troians que es colen en elles. En instal·lar al nostre ordinador, apareixerà una finestra on ens adverteix sobre el funcionament de l’aplicació.

Per protegir la nostra memòria USB només hem de seleccionar fent clic sobre la seva icona. I si el que volem és immunitzar tots els nostres dispositius USB, hem d’accedir a la icona Opcions i activar aquesta característica punxant en el botó ON.

nosoyspammer-wordpress-com
nosoyspammer-wordpress-com

Esp.- Los amigos de PC Actual nos recuerdan que las memorias USB son un foco de infección peligroso para nuestro PC. Bitdefender ha creado una aplicación llamada Bitdefender USB Immunizer que nos permite estar a salvo de los gusanos y troyanos que se cuelan en ellas. Al instalarla en nuestro ordenador, aparecerá una ventana donde nos advierte sobre el funcionamiento de la aplicación.

Para proteger nuestra memoria USB solo tenemos que seleccionarla haciendo clic sobre su icono. Y si lo que queremos es inmunizar todos nuestros dispositivos USB, debemos acceder al icono Opciones y activar esta característica pinchando en el botón ON.

Fuente: PC Actual

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s