social media

Saps que són els smartwatchers? / Sabes que son los smartwatchers?

Una de les properes revolucions tecnològiques són els smartwatchers, és a dir, els rellotges de mà intel·ligents que permeten la connexió a internet. Què us semblaria rebre notificacions, correus electrònics, whatsapp… al vostre canell?

Sony ja disposa d’un model al mercat per 129€. També Google prepara un rellotge intel·ligent i Apple no es vol quedar endarrera.

Un dels punts a favor és la disponibilitat, ja que encara és més pràctic que el mòbil actual, però també té aspectes negatius com el tamany, la incomoditat, la càrrega de la bateria…

Què us sembla?

1044356_10151666648599869_319451422_n

esp_Una de las próximas revoluciones tecnológicas son los smartwatchers, es decir, los relojes de mano inteligentes que permiten la conexión a internet. ¿Qué os parecería recibir notificaciones, correos electrónicos, whatsapp … en su muñeca?

Sony ya dispone de un modelo en el mercado por 129 €. También Google  prepara un reloj inteligente y Apple  no se quiere quedar atrás.

Uno de los puntos a favor es la disponibilidad, ya que es más práctico que el móvil actual, pero también tiene aspectos negativos como el tamaño, la incomodidad, la carga de la batería …

¿Qué os parece?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.