Aplicacions · APP

Aplicacions per organitzar els teus viatges / Aplicaciones para organizar tu viaje

Quan s’acosten aquests mesos d’estiu, molts estem preparant les vacances, uns dies de descans i relax. Gràcies a la tecnologia, tenim algunes aplicacions que ens faciliten la feina.

 • TripAdvisor que permet trobar en segons, hotels, vols i restaurants és gratis i fàcil d’utilitzar.
 • Booking.com amb una llista de fins a 310.000 hotels situats a 180 països. Aquesta aplicació en la versió 5.6 afegeix la facilitat d’revisar les llistes de favorits i hotels consultats des del teu compte i veure les pàgines d’hotels consultats offline.
 • Skyscanner per reservar vols a qualsevol lloc del món. “Utilitza la funcionalitat de” buscar vols a qualsevol lloc “i troba les destinacions més econòmics des del teu aeroport local. Filtra els resultats per preu, aerolínia, i hora d’enlairament i aterratge. Compara preus de vols per mes o any complet “, descriu la companyia en les característiques de la seva aplicació.
 • BuscoUnChollo, una App amb la qual pots pescar les millors gangues de viatges i escapades.
 • TouristEye, una guia de viatges amb mapes, llocs, destinacions, textos, fotos i activitats recomanades amb la qual s’evita pagar despeses de roaming o dependre de connexions Wifi.
 • TomTom Places, amb aquesta App aconseguiràs dades locals sobre les botigues, els restaurants i els llocs més interessants que tinguis a prop, en un mapa o en forma de llista.
 • MyTaxi, que localitza automàticament l’adreça des de la qual sol · licites el taxi, confirma l’adreça, selecciona les seves opcions (conductor favorit, myTaxi Payment, taxi 5 estrelles, reserva anticipada) i aconsegueixes que un taxista vagi a per tu. Pots seguir en directe el trajecte i l’arribada del taxi, conèixer per endavant el perfil del conductor: foto, nom, valoració i número de telèfon. Aquesta aplicació està disponible a Espanya (Barcelona i Madrid), a Alemanya, Estats Units, Àustria, Suïssa i Polònia.
http://www.taringa.net/posts/imagenes/16275546/Las-vacaciones-son-un-chiste.html
http://www.taringa.net/posts/imagenes/16275546/Las-vacaciones-son-un-chiste.html

esp_ Cuando se acercan estos meses de verano, muchos estamos preparando las vacaciones, unos días de descanso y relax. Gracias a la tecnología, tenemos algunas aplicaciones que nos facilitan el trabajo.

 • TripAdvisor que permite encontrar en segundos, hoteles, vuelos y restaurantes es gratis y fácil de usar.
 • Booking.com  con una lista de hasta 310.000 hoteles ubicados en 180 países. Esta aplicación en la versión 5.6 agrega la facilidad de revisar tus listas de favoritos y hoteles consultados desde tu cuenta y ver las páginas de hoteles consultados offline.
 • Skyscanner para reservar vuelos a cualquier lugar del mundo. “Utiliza la funcionalidad de “buscar vuelos a cualquier lugar” y encuentra los destinos más baratos desde tu aeropuerto local. Filtra los resultados por precio, aerolínea, y hora de despegue y aterrizaje. Compara precios de vuelos por mes o año completo”, describe la compañía en las características de su aplicación.
 • BuscoUnChollo, una App con la que puedes pescar las mejores gangas de viajes y escapadas.
 • TouristEye, una guía de viajes con mapas, lugares, destinos, textos, fotos y actividades recomendadas con la cual se evita pagar gastos de roaming o depender de conexiones Wifi.
 • TomTom Places, con esta App conseguirás datos locales sobre las tiendas, los restaurantes y los lugares más interesantes que tengas cerca, en un mapa o en forma de lista.
 • Mytaxi, que localiza automáticamente la dirección desde la que solicitas el taxi, confirma la dirección, selecciona sus opciones (conductor favorito, mytaxi Payment, taxi 5 estrellas, reserva anticipada) y consigues que un taxista vaya a por ti. Puedes seguir en directo el trayecto y la llegada del taxi, conocer de antemano el perfil del conductor: foto, nombre, valoración y número de teléfono. Esta aplicación está disponible en España (Barcelona y Madrid), en Alemania, Estados Unidos, Austria, Suiza y Polonia.

Fuente:  Cincodias.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.