Facebook · Marqueting · Posicionament · social media · WEB 2.0 · xarxes socials

4 consells de màrqueting per a Facebook / 4 consejos de marketing para Facebook

Ja ningú dubta que Facebook és un camp exquisit per al màrqueting d’empreses. Si teniu dubtes, és important que confieu la vostra estratègia de màrqueting i Comunicació a una agència especialitzada. Però com sabem que molts de vosaltres  no compteu amb massa recursos, aquí teniu unes recomanacions bàsiques que us poden donar alguna pista per posicionar millor la vostra fan-page.

  1. El contingut és el rei“. Segur que estàs fart de sentir aquesta frase, però tingues en compte que és la base. Si publiques articles sense qualitat, es poden tornar en contra teva. I les faltes d’ortografia van incloses en el consell: res dóna pitjor imatge d’una empresa que una mala ortografia.
  2. Publica periòdicament. Escull el teu el nombre de vegades que publiques i també l’hora, però sé fidel a la teva programació.
  3. Publica contingut atractiu. El nostre consell és que alternes articles més profunds, vídeos i fins i tot humor. Però sempre tingues en compte el que interessa als teus seguidors. Prova diferents enllaços i mesura els seus resultats. Amb això podràs observar les reaccions dels teus seguidors i saber què els crida més l’atenció.
  4. Interactua amb els teus seguidors. Recorda que compartir és la base del 2.0. Contesta a les seves preguntes, demana disculpes si cal, ofereix-los solucions … i, sobretot: mai, mai, mai esborris un comentari. Aprèn a respectar als que, gratuïtament, et segueixen i t’ajuden a créixer.

dejar el vicio

Esp.Ya nadie duda de que Facebook es un campo exquisito para el marketing de empresas. Si tenéis dudas, es importante que confiéis vuestra estrategia de marketing y Comunicació a una agencia especializada. Pero como sabemos que muchos de vosotros/as no contáis con demasiados recursos, aquí tenéis unas recomendaciones básicas que os pueden dar alguna pista para posicionar mejor vuestra fan-page.

  1. El contenido es el rey“. Seguro que estás harto de oir esta frase, pero ten en cuenta que es la base. Si publicas artículos sin calidad, se pueden volver en tu contra. Y las faltas de ortografía van incluídas en el consejo: nada da peor imagen de una empresa que una mala ortografía.
  2. Publica periodicamente. Escoge tu el número de veces que publicas y también la hora, pero sé fiel a tu programación.
  3. Publica contenido atractivo. Nuestro consejo es que alternes artículos más profundos, videos e incluso humor. Pero siempre ten en cuenta lo que interesa a tus seguidores. Prueba diferentes enlaces y mide sus resultados. Con ello podrás observar las reacciones de tus seguidores y saber qué les llama más la atención.
  4. Interactúa con tus seguidores. Recuerda que compartir és la base del 2.0. Contesta a sus preguntas, pide disculpas si es necesario, ofréceles soluciones… y, sobretodo: nunca, nunca, nunca borres un comentario. Aprende a respetar a los que, gratuitamente, te siguen y te ayudan a crecer.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.