Optimització

Impressora 3D / Impresora 3D

Segurament molts de vosaltres ja esteu informats d’un dels darrers invents que s’ha presentat: la impressora en tres dimensions.  Davant l’auge d’aquest mercat i amb l’olfacte econòmic que el caracteritza, el gegant del comerç electrònic Amazon ha obert una nova secció al seu portal americà dedicada precisament a impressores 3D i els seus subministraments.

A Espanya ja hi ha empreses, com EntresD, que ofereixen impressores 3D per menys de 1.000 euros. També per sota d’aquesta xifra (al voltant dels 900 euros) costa BCN3D, la impressora 3D per a ús domèstic creada per un grup d’investigadors del projecte RepRap, basat en codi obert, de la Fundació CIM de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC ). Sens dubte el de la impressió 3D és un mercat que no ha fet més començar.

Us animareu?

http://laduendes.blogspot.com.es/2011/05/entrevista-claudio-kappel.html
http://laduendes.blogspot.com.es/2011/05/entrevista-claudio-kappel.html

esp_Seguramente muchos de vosotros ya estáis informados de uno de los últimos inventos que se ha presentado: la impresora en tres dimensiones. Ante el auge de este mercado y con el olfato económico que lo caracteriza, el gigante del comercio electrónico Amazon ha abierto una nueva sección en su portal estadounidense dedicada precisamente a impresoras 3D y sus suministros.

En España ya existen empresas, como EntresD, que ofrecen impresoras 3D por menos de 1.000 euros. También por debajo de esa cifra (en torno a los 900 euros) cuesta BCN3D, la impresora 3D para uso doméstico creada por un grupo de investigadores del proyecto RepRap, basado en código abierto, de la Fundación CIM de la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC). Sin duda el de la impresión 3D es un mercado que no ha hecho más empezar.

Fuente: abc.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s