allotjament · could computing · Gratis

15 Gb gratis d’emmagatzament al núvol / de almacenaje en la nube

Si encara hi ha algú que no sap el que és el could computing, que espavili, que ja triga! (ho podeu consultar en el nostre article “Estàs al núvol?“). Avui us presentem un servei, COPY, que ens ofereix 15GB d’emmagatzematge gratis amb sol registrar-nos al seu lloc web. Per competir amb els grans com Dropbox o Mega, COPY regala 5 GB gratis cada vegada que un dels nostres amics es registra en aquest servei, tant per a nosaltres com per al nou usuari.

A més, Copy permet als usuaris pujar i compartir arxius de qualsevol mida, incloent vídeos 1080p i fotografies, sense limitacions de grandària, que sovint es troben en els arxius adjunts de correu electrònic. Aquests arxius i carpetes compartides es poden enviar a qualsevol persona pública o privada i accedir-hi des de qualsevol lloc o dispositiu.

Us animeu a provar-lo?

www.toptaringa.com
http://www.toptaringa.com

Esp.Si todavía hay alguien que no sabe lo que es el could computing, que se espavile, que ya tarda! (se lo explicamos en nuestro artículo “¿Estás en la nube?”). Hoy os presentamos un servicio, COPY, que nos ofrece  15GB de almacenamiento gratis con solo registrarnos en su sitio web. Para competir con los grandes como Dropbox o Mega, C OPY regala 5 GB gratis cada vez que uno de nuestros amigos se registra en este servicio, tanto para nosotros como para el nuevo usuario.

Además, Copy permite a los usuarios subir y compartir archivos de cualquier tamaño, incluyendo videos 1080p y fotografías, sin limitaciones de tamaño, que a menudo se encuentran en los archivos adjuntos de correo electrónico. Estos archivos y carpetas compartidas se pueden enviar a cualquier persona pública o privada y acceder a ellos desde cualquier lugar o dispositivo.

¿Os animáis a probarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.