Aplicacions · Community Manager · comunicacio · organització · organización · Prezi

10 eines per fer presentacions resultones / 10 herramientas para hacer presentaciones resultonas

La gent de Maestro de la computación ens presenten 10 eines per fer unes presentacions diferents, més creatives, que resaltin dels anticuats Power Point. A MiM ja hem parlat d’alguna d’elles com el Prezzi, però val la pena que les coneixeu. Ja ens direu quina preferiu.

 1. Prezi: Interessant aplicació que dona un aspecte visual bastant cridaner a les nostres presentació. És una de les aplicacions més utilitzades. Pot usar-se online o també inclou una versió d’escriptori per a usuaris de pagament. Compte! Si s’abusa del moviment pot arribar a ser molest.
 2. Prezentit: Bona alternativa per elaborar senzilles diapositives.
 3. PDF Presenter: Amb aquesta eina podem donar-li un toc diferent al nostre PDF i fer-lo més entretingut. S’ha d’instal · lar i és compatible amb sistemes Windows, Mac i Linux. Molt útil per a reunions de treball.
 4. SlideRocket: Requereix que ens registrem per utilitzar-lo. Ofereix la possibilitat d’importar presentacions en altres formats, afegir textos, imatges, àudio i vídeo. Disposa d’una bona varietat de plantilles i efectes per utilitzar en els nostres projectes.
 5. Vuvox: Disposa de tres tipus de creacions: Express, Collage i Studio, cadascuna amb opcions diferents. Els resultats són força bons i es poden inserir en qualsevol lloc web.
 6. PowerBullet Presenter: Permet elaborar ràpidament presentació en format flash. Només funciona per a sistemes Windows i no requereix de molts coneixements ja que és bastant intuïtiu.
 7. Popplet: Aquesta eina permet elaborar presentacions cridaneres de manera senzilla. Requereix de registre previ per poder-la utilitzar i permet la utilització de diferents elements multimèdia.
 8. Glogster: Amb aquesta aplicació podem elaborar un tipus de mural interactiu amb textos, imatges, sons, vídeos i enllaços. Una manera diferent d’exposar les nostres idees.
 9. Empressr: Permet crear presentacions multimèdia, pujar continguts com vídeos, imatges i àudio. En acabar podrem compartir els enllaços o afegir al nostre lloc web.
 10. Calaméo: Mitjançant PDF podrem crear revistes, fullets, catàlegs, informes, fullets de presentació, etc.
soypelopo82-blogspot-com
soypelopo82-blogspot-com

Esp.- La gente de Maestro de la computación nos presentan 10 herramientas para hacer unas presentaciones diferentes, más creativas, que resalta los anticuats Power Point. A MiM ya hemos hablado de alguna de ellas como  Prezzi, pero vale la pena que las conozcáis. Ya nos diréis  cual es vuestra favorita.

 1. Prezi: Interesante aplicación que da un aspecto visual bastante llamativo en nuestra presentación. Es una de las aplicaciones más utilizadas. Puede usarse online o también incluye una versión de escritorio para usuarios de pago. Cuidado! Si se abusa del movimiento, puede llegar a ser molesta.
 2. Prezentit: Buena alternativa para elaborar sencillas diapositivas.
 3. PDF Presenter: Con esta herramienta podemos darle un toque diferente a nuestro PDF y hacerlo más entretenido. Debe instalarse y es compatible con sistemas Windows, Mac y Linux. Muy útil para reuniones de trabajo.
 4. SlideRocket: Requiere que nos registremos para utilizarlo. Ofrece la posibilidad de importar presentaciones en otros formatos, añadir textos, imágenes, audio y vídeo. Dispone de una buena variedad de plantillas y efectos para utilizar en nuestros proyectos.
 5. Vuvox: Dispone de tres tipos de creaciones: Express, Collage y Studio, cada una con opciones diferentes. Los resultados son bastante buenos y se pueden insertar en cualquier sitio web.
 6. PowerBullet Presenter: Permite elaborar rápidamente presentación en formato flash. Sólo funciona para sistemas Windows y no requiere de muchos conocimientos ya que es bastante intuitivo.
 7. Popplet: Esta herramienta permite elaborar presentaciones llamativas de forma sencilla. Requiere de registro previo para poder utilizar y permite la utilización de diferentes elementos multimedia.
 8. Glogster: Con esta aplicación podemos elaborar un tipo de mural interactivo con textos, imágenes, sonidos, vídeos y enlaces. Una manera diferente de exponer nuestras ideas.
 9. Empressr: Permite crear presentaciones multimedia, subir contenidos como videos, imágenes y audio. Al terminar podremos compartir los enlaces o añadir en nuestro sitio web.
 10. Calaméo: Mediante PDF podremos crear revistas, folletos, catálogos, informes, folletos de presentación, etc.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s