Aplicacions · APP

Annotary, el subratllador 2.0 / el subrayador 2.0

Gràcies a enlanubetic.blogspot.com.es hem descobert Annotary , un marcador social que ens permet guardar i classificar pàgines web, però amb una diferència: subratllar el text que ens interessa de la pàgina en qüestió i afegir notes al respecte en forma de post-it. Els enllaços que guardem en Annotary poden organitzar en col · leccions en lloc d’etiquetes i els podem compartir mitjançant xarxes socials i serveis de correu, encara que també podem crear grups específics per a això.

Quan recuperem una pàgina des Annotary, anirem directament al text que ens va interessar ja la nota que escrivim.

esp_ Gràcies a enlanubetic.blogspot.com.es hemos descubierto Annotary, un marcador social que nos permite guardar y clasificar páginas web, pero con una diferencia: subrayar el texto que nos interesa de la página en cuestión y añadir notas al respecto en forma de post -it. Los enlaces que guardamos en Annotary pueden organizar en colecciones en lugar de etiquetas y los podemos compartir mediante redes sociales y servicios de correo, aunque también podemos crear grupos específicos para ello.

Cuando recuperamos una página desde la Annotary, iremos directamente al texto que nos interesó ya la nota que escribimos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s