Aplicacions · APP · social media

How sociable are you?

No hem canviat l’idioma del blog, simplement avui estem una mica internacionals per explicar-vos el funcionament de l’aplicació HowSociable. Es tracta d’una altra eina per monitoritzar els social media i “mesurar” la visibilitat de la nostra marca, socialment parlant.

Amb només ingressar el nom de la nostra marca o bloc, és suficient perquè HowSociable  faci la resta del treball calculant la nostra presència a llocs com Google, Yahoo, Technorati, Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, Delicious i LinkedIn, entre d’altres. Una competència pel ja conegut Klout. Un dels seus punts forts és la seva gratuïtat.

esp_No hemos cambiado el idioma del blog, simplemente hoy estamos un poco internacionales para explicarles el funcionamiento de la aplicación HowSociable. Se trata de otra herramienta para monitorizar los social media y “medir” la visibilidad de nuestra marca, socialmente hablando.

Con sólo ingresar el nombre de nuestra marca o bloque, es suficiente para que HowSociable haga el resto del trabajo calculando nuestra presencia en sitios como Google, Yahoo, Technorati, Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, Delicious y LinkedIn, entre otras . Una competencia por el ya conocido Klout. Uno de sus puntos fuertes es su gratuidad.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.