Aplicacions

Ja pots fer una ràdio gratuïta a Internet / Ya puedes poner en marcha una radio gratis en Internet

Grooveshark, el popular servei per escoltar música on line, et permet començar la teva ràdio en línia gratuïts a través del seu servei de streaming. Tot el que has de fer és dirigir-te a la pestanya de Broadcasts i a continuació buscar un botó que diu: “start broadcasting“. En fer això, automàticament se t’obrirà una nova secció on podràs seleccionar el nom del teu canal, la categoria de la teva estació de ràdio on line i una descripció del mateix.

Per descomptat, no hauràs de preocupar pel que fa a la música ja que podràs utilitzar totes les cançons que estan dins de Grooveshark. Ara només cal que interactúis amb més persones. T’emociona la idea?

www.creativasfera.com
http://www.creativasfera.com

Esp.- Grooveshark , el popular servicio para escuchar música on line, te permite empezar tu radio online gratis a través de su servicio de streaming. Todo lo que debes hacer es dirigirte a la pestaña de Broadcasts y a continuación buscar un botón que dice: “start broadcasting”. Al hacer esto, automáticamente se te abrirá una nueva sección en donde podrás seleccionar el nombre de tu canal, la categoría de tu estación de radio online y una descripción del mismo.

Desde luego, no tendrás que preocuparte respecto a la música ya que podrás utilizar todas las canciones que están dentro de Grooveshark. Ahora sólo hace falta que interactúes con más personas. ¿Te emociona la idea?

Font: compuadisctos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.