cv

Color versus informació/n

Arriba el moment de preparar o actualitzar el teu CV. Un dels punts fonamentals per buscar i trobar feina. Hem descobert la pàgina mejoratucv.com on podeu trobar informació sobre com preparar el curriculum i sobre els aspectes bàsics que ha de contenir. Però avui us volem plantejar un dilema, al CV ha de destacar la informació sobre el color (o el disseny si preferiu) o bé també és important seguir la premisa que una imatge val més que mil paraules?

Aspectes bàsics del CV:

  • Format del CV: és aconsellable una pàgina format DINA4. Per a feines creatives o on es busqui una persona que destaqui proposa nous formats com videos, postals…
  • Tipus de lletra: ha de ser una lletra clara i fàcil de llegir, per exemple Arial o Verdana. Jo oblidaria la Times New Roman i la Comic Sans. I amb un tamany adequat a la lectura, mínim ha de ser 10.
  • Destacats: destaca alguns elements del teu CV amb negreta, cal que l’empresa ho vegi de seguida.
  • Color: aposta per donar color al CV, pensa en els processos de selecció, sovint un petit detall et diferencia d’un company.
  • Disseny: busca un disseny que sigui el teu estil, que parli per tu. És la teva carta de presentació.
http://www.taringa.net/posts/humor/14385131/Chiste-curriculum-cv-posta.html
http://www.taringa.net/posts/humor/14385131/Chiste-curriculum-cv-posta.html

esp_Llega el momento de preparar o actualizar tu CV. Uno de los puntos fundamentales para buscar y encontrar trabajo. Hemos descubierto la página mejoratucv.com donde puede encontrar información sobre cómo preparar el curriculum y sobre los aspectos básicos que debe contener. Pero hoy os queremos plantear un dilema, el CV debe destacar la información sobre el color (o el diseño si prefiere) o bien también es importante seguir la premisa de que una imagen vale más que mil palabras?

Aspectos básicos del CV:

  • Formato del CV: es aconsejable una página formato DINA4. Para trabajos creativos o donde se busque una persona que destaque propone nuevos formatos como videos, postales …
  • Tipo de letra: debe ser una letra clara y fácil de leer, por ejemplo Arial o Verdana. Yo olvidaría la Times New Roman y la Comic Sans. Y con un tamaño adecuado a la lectura, mínimo debe ser 10.
  • Destacados: destaca algunos elementos de tu CV en negrita, es necesario que la empresa lo vea enseguida.
  • Color: apuesta para dar color al CV, piensa en los procesos de selección, a menudo un pequeño detalle te diferencia de un compañero.
  • Diseño: busca un diseño que sea tu estilo, que hable por ti. Es tu carta de presentación.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.