Aplicacions · APP

Como crear videojocs i animació / Cómo crear videojuegos y animación

Scratch  és  una eina per explorar, experimentar i manifestar idees de manera creativa i divertida a través d’històries interactives, jocs, música i art. Scratch  és un entorn de programació desenvolupat pel MIT (Massachusetts Institute of Technology) adreçat a nens i joves amb la finalitat de fomentar el pensament creatiu. Tot apilant instruccions com si fossin blocs d’un joc de construccions, es poden crear des de petites animacions, fins a videojocs i obres d’art interactives. L’Scratch ofereix la possibilitat d’aprendre a aprendre d’una manera d’allò més lúdica i motivadora.

Hem conegut aquesta aplicació gràcies a la pàgina web dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la Universitat Oberta de Catalunya. I a més, us informem que amb motiu dels 15 anys d’aquests estudis el proper dissabte 18 de maig celebraran la jornada Scratch Day UOC: juga a programar, programa jugant. Aquesta jornada, que s’emmarca dins d’un esdeveniment internacional (http://day.scratch.mit.edu/), està destinada, principalment, als nens i nenes i a les seves famílies, i pretén mostrar que crear videojocs i animacions no és tan complicat com sembla.
Si us agrada i esteu interessats, heu de saber que entre el 25 i 27 de Juliol de 2013 es durà a terme la conferència Scratch Connecting Worlds a Barcelona, concretament al Citilab de Cornellà.

esp_Scratch es una herramienta para explorar, experimentar y manifestar ideas de forma creativa y divertida a través de historias interactivas, juegos, música y arte. Scratch es un entorno de programación desarrollado por el MIT (Massachusetts Institute of Technology) dirigido a niños y jóvenes con el fin de fomentar el pensamiento creativo. Todo apilando instrucciones como si fueran bloques de un juego de construcciones, se pueden crear desde pequeñas animaciones, hasta videojuegos y obras de arte interactivas. El Scratch ofrece la posibilidad de aprender a aprender de una manera de lo más lúdica y motivadora.

Hemos conocido esta aplicación gracias a la página web de los Estudios de Informática, Multimedia y Telecomunicación de la UOC. Y además, se informa que con motivo de los 15 años de estos estudios el próximo sábado 18 de mayo celebrarán la jornada Scratch Day UOC: juega a programar, programa jugando. Esta jornada, que se enmarca dentro de un evento internacional (http://day.scratch.mit.edu/), está destinada, principalmente, a los niños y niñas ya sus familias, y pretende mostrar que crear videojuegos y animaciones no es tan complicado como parece.

Si os gusta y estáis interesados​​, debe saber que entre el 25 y 27 de Julio de 2013 se llevará a cabo la conferencia Scratch Connecting Worlds en Barcelona, ​​concretamente en el Citilab de Cornellà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.