comunicacio · social media

El futur digital en 6 punts / El futuro digital en 6 puntos

Eric Schmidt, CEO de Google, ha publicat recentment un llibre anomenat “The New Digital Age: Reshaping the Future of People, Nations and Business“, on s’exposa quin serà el futur digital a finals d’aquesta dècada. Les seves propostes són simples i gens futuristes. És més, es tracta d’un present.

 • La universalització de la web mòbil farà que tothom estigui connectat el 2020.
 • Les organitzacions tradicionals dedicades al periodisme i producció de notícies no podran sobreviure sense adaptar-se a les demandes de les noves generacions, a causa que és impossible diferenciar-se davant fonts d’informació en temps real com Twitter.
 • L’emmagatzematge de dades en línia en “cloud” es convertirà en la manera habitual d’emmagatzematge de les dades, el que canviarà radicalment la gestió de la privacitat.
 • Davant l’expansió de la xarxa, els moviments socials la faran servir cada vegada més freqüentment com a mitjà de coordinació i comunicació de la seva oposició a governs opressius, potenciat per l’activisme i atreviment de les noves generacions digitals.
 • La conscienciació sobre la privacitat en línia preocuparà més als pares que l’educació sexual.
 • Cada vegada més gent utilitzarà la tecnologia amb fins terroristes.

Com creieu que serà el futur?

http://www.adrformacion.com/cursos/redsocp/leccion1/tutorial1.html
http://www.adrformacion.com/cursos/redsocp/leccion1/tutorial1.html

esp_ Eric Schmidt, CEO de Google, ha publicado recientemente un libro llamado “The New Digital Age: Reshaping the Future of People, Nations and Business“, donde se expone cuál será el futuro digital a finales de esta década.  Sus propuestas son simples y nada futuristas. Es más, se trata de un presente.

 1. La universalización de la web móvil hará que todo el mundo esté conectado en 2020.
 2. Las organizaciones tradicionales dedicadas al periodismo y producción de noticias no podrán sobrevivir sin adaptarse a las demandas de las nuevas generaciones, debido a que es imposible diferenciarse ante fuentes de información en tiempo real como Twitter.
 3. El almacenamiento de datos online en “cloud” se convertirá en el modo habitual de almacenamiento de los datos, lo que cambiará radicalmente la gestión de la privacidad.
 4. Ante la expansión de la red, los movimientos sociales la usarán cada vez más frecuentemente como medio de coordinación y comunicación de su oposición a gobiernos opresivos, potenciado por el activismo y atrevimiento de las nuevas generaciones digitales.
 5. La concienciación sobre la privacidad online preocupará más a los padres que la educación sexual.
 6. Cada vez más gente utilizará la tecnología con fines terroristas.

Cómo creeis que será el futuro?

Fuente: todostartsup.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s