social media

Errors més greus a les xarxes socials / Errores más graves en las redes sociales

Breu resum sobre els errors més freqüents i greus a les xarxes socials. A evitar-los!

  • Tenir el perfil incomplet: les xarxes sociales són elements de comunicació i de contacte per tant, els perfils han de ser el màxim de complets possibles. Sense oblidar les dades de contacte bàsiques: telèfon, mail  i adreça.
  • Tenir una fotografia desactualitzada: qui busca el nostre nom o el de la nostra empresa vol saber qui som actualment, una imatge val més que mil paraules.  Per això cal tenir la imatge actualitzada.
  • Barrejar opinions personals versus opinions d’empresa: en cas de tenir un perfil personal cal deixar ben clar que només s’utilitza per abocar-hi opinions personals. Som treballadors d’una empresa, no mercenaris i cal que la gent comprengui que tothom té la seva opinió.
  • No interactuar: és molt important mostrar que hi ha interacció entre el seguidors i que responem les seves preguntes, consultes, opinions… de manera adecuada.
  • Deixar de publicar: evita tenir les teves xarxes socials en silenci, sense actualitzacions ni comentaris.Dóna sensació de deixadesa.

bancos

esp_Breve resumen sobre los errores más frecuentes y graves en las redes sociales. A evitarlos!

  • Tener el perfil incompleto: las redes sociales son elementos de comunicación y de contacto por lo tanto, los perfiles deben ser el máximo de completos posibles. Sin olvidar los datos de contacto básicos: teléfono, mail y dirección.
  • Tenir la fotografía desactualizada: quien busca nuestro nombre o el de nuestra empresa quiere saber quiénes somos actualmente, una imagen vale más que mil palabras. Por eso hay que tener la imagen actualizada.
  • Mezclar opiniones personales versus opiniones de empresa: en caso de tener un perfil personal necesario dejar bien claro que sólo se utiliza para verter opiniones personales. Somos trabajadores de una empresa, no mercenarios y es necesario que la gente comprenda que todo el mundo tiene su opinión.
  • No interactuar: es muy importante mostrar que hay interacción entre el seguidores y que respondemos sus preguntas, consultas, opiniones … de manera adecuada.
  • Dejar de publicar: evita tener tus redes sociales en silencio, sin actualizaciones ni comentaris. Da sensación de dejadez.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.