cv · Uncategorized

Curriculums creatius / creativos

L’elevat índex d’atur aporta altes dosis de creativitat en el disseny dels CVs. Aquí teniu alguns exemples que hem extret de la pàgina web d’Antonio Pineda:

  • David Heredia, un creatiu publicitari que ha entrevistat als seus propis avis perquè parlin bé d’ell. I és que no hi ha millor ambaixador d’un que la seva pròpia família, i en aquesta els avis són incapaços de veure un defecte en els seus néts. El vídeo, de curta durada, està ple de frases entranyables que expliquen anècdotes d’experiències viscudes i el meravellós que és el seu nét David.
  • Philippe Dubost,  va crear una web en la qual inserir el seu currículum en una pàgina amb el mateix aspecte que el portal d’Amazon, gràcies als seus coneixements com a Product Manager. El disseny és tan creatiu que inclou fins a un botó de compra del producte, en aquest cas la seva mà d’obra. Si algú ho prem, apareix una finestra emergent per poder posar-se en contacte amb ell.
  • Un altre és el cas d’una creativa publicitària que s’anima a fer un vídeo simulant l’anunci d’un medicament. La veritat és que, posats a pensar, tenim una galeria de presentacions de les nostres experiències professionals i d’estudis realitzats al llarg de la nostra vida que mai vam creure que érem capaços de desenvolupar.
  • O el cas d’un web creat única i exclusivament per rescatar un espanyol en recerca de feina perquè no hagi de marxar a l’estranger: http://rescataunespañol.com Idees milers, ocurrències … totes les que vulguis … Però a molts ia moltes encara els queden que li ofereixin una merescuda oportunitat perquè demostrin el que són capaços de fer …

esp_El elevado índice de paro aporta altas dosis de creatividad en el diseño de los CVs. Aquí hay algunos ejemplos que hemos extraído de la página web de Antonio Pineda:

  • David Heredia, un creativo publicitario que ha entrevistado a sus propios abuelos para que hablen bien de él. Y es que no hay mejor embajador de uno que su propia familia, y en ésta los abuelos son incapaces de ver un defecto en sus nietos. El vídeo, de corta duración, está lleno de frases entrañables que explican anécdotas de experiencias vividas y lo maravilloso que es su nieto David.

  • Philippe Dubost, creó una web en la que insertar su curriculum en una página con el mismo aspecto que el portal de Amazon, gracias a sus conocimientos como Product Manager. El diseño es tan creativo que incluye hasta un botón de compra del producto, en este caso su mano de obra. Si alguien lo pulsa, aparece una ventana emergente para poder ponerse en contacto con él.
  • Otro es el caso de una creativa publicitaria que se anima a hacer un video simulando el anuncio de un medicamento. La verdad es que, puestos a pensar, tenemos una galería de presentaciones de nuestras experiencias profesionales y de estudios realizados a lo largo de nuestra vida que nunca creímos que éramos capaces de desarrollar.

  • O el caso de una web creada única y exclusivamente para rescatar un español en busca de trabajo que no tenga que ir al extranjero: http://rescataunespañol.com Ideas miles, ocurrencias … todas las que quieras … Pero a muchos ya muchas todavía les quedan que le ofrezcan una merecida oportunidad para que demuestren lo que son capaces de hacer …

Fuente: antoniopineda.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.