Aplicacions · APP

Vols tenir tota la música en una sola eina? / ¿Quieres tener toda la música en una sola herramienta?

Whyd t’ofereix la possibilitat d’unificar en una sola eina tota la biblioteca musical pròpia i a més, afegir les cançons que vulguem de YouTube, Soundcloud… i escoltar-les totes des de Whyd. A més, també ens ofereix la possibilitat de fer llistes de reproducció i de suscriure’ns als usuaris que vulguem. Primer de tot, cal registrar-se i començar a importar les cançons.

Com fer-ho?

Només haurem d’anar a les altres plataformes i seleccionar la cançó des d’aquí amb la icona de Whyd. Al moment se’ns obrirà un element emergent que ens indicarà el nom, l’artista i la font de la cançó que estem afegint en aquest moment.
Per ara, podem sol·licitar una invitació per utilitzar el servei gratuïtament.

734189_10151485255719869_1255743346_nesp_ Whyd te ofrece la posibilidad de unificar en una sola herramienta toda la biblioteca musical propia y además, añadir las canciones que queramos de YouTube, Soundcloud … y escucharlas todas desde Whyd. Además, también nos ofrece la posibilidad de hacer listas de reproducción y de suscribirnos a los usuarios que queramos. Para empezar, hay que registrarse y empezar a importar las canciones.

¿Cómo hacerlo?

Sólo tendremos que ir a las otras plataformas y seleccionar la canción desde aquí con el icono de Whyd. Al momento se abrirá un elemento emergente que nos indicará el nombre, el artista y la fuente de la canción que estamos añadiendo en este momento. Por ahora, podemos solicitar una invitación para utilizar el servicio gratuitamente.

Fuente: Whatsnew.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.