Spotify

Es pot crear un perfil d’empresa a Spotify? / Se puede crear un perfil de empresa en Spotify?

Un article de Mediossociales.es ens ha donat la pista: aprofitar l’spotify també com a eina 2.0 per a la nostra empresa mitjançant la creació de llistes de música pels nostres clients / seguidors.  L’objectiu de seguir els perfils de músics, empreses o publicacions que t’agraden és que ells puguin recomanar cançons o que puguis subscriure als seus playlists. Per posar-ho en marxa, només cal donar-se d’alta a la xarxa. “La creació d’un perfil és tan senzilla com afegir una imatge com avatar i omplir la informació, com més breu millor. El secret perquè els usuaris vulguin interactuar amb el teu perfil i seguir-te són les playlists de qualitat i adaptades a diferents temàtiques i moments del dia.”

“Et seguiran mitjançant la funció Follow, que funciona d’una manera molt similar a Twitter. La idea bàsica és que, a més de veure un registre d’activitat del que els teus amics de Facebook escolten, també puguis tenir accés a les recomanacions de perfils als que consideris influencers en matèria de música, com els teus grups favorits o les revistes que llegeixes .  Els avantatges que la funció Follow suposa per a determinades empreses i personalitats públiques són evidents. Els perfils en Spotify, més encara si són verificats, proporcionen una visibilitat de qualitat en social mitjana: et posicionen com a líder d’opinió i fan un servei als usuaris que encara cobreixen poques marques en 2.0. L’esforç que suposa un crear un perfil i dotar-lo de contingut és inversament proporcional a la visibilitat per a la marca entre els usuaris de Spotify, que a més compten amb perfils molt diversos i que són early adopters per definició”.

Com a community managers d’una empresa, us animeu a crear les playlists?

563606_367074273409042_728422614_n

esp_Un artículo de Mediossociales.es es nos ha dado la pista: aprovechar la spotify también como herramienta 2.0 para nuestra empresa mediante la creación de listas de música para nuestros clientes / seguidores. El objetivo de seguir los perfiles de músicos, empresas o publicaciones que gustan es que ellos puedan recomendar canciones o que puedas suscribir a sus playlists. Para ponerlo en marcha, sólo hay que darse de alta en la red. “La creación de un perfil es tan sencilla como añadir una imagen como avatar y llenar la información, cuanto más breve posible. El secreto para que los usuarios quieran interactuar con tu perfil y seguirte son las playlists de calidad y adaptadas a diferentes temáticas y momentos del día. “

“Te seguirán mediante la función Follow, que funciona de una manera muy similar a Twitter. La idea básica es que, además de ver un registro de actividad del que tus amigos de Facebook escuchan, también puedas tener acceso a las recomendaciones de perfiles a los que consideres influencers en materia de música, como tus grupos favoritos o las revistas que lees. las ventajas que la función Follow supone para determinadas empresas y personalidades públicas son evidentes. los perfiles en Spotify, más aún si son verificados, proporcionan una visibilidad de calidad en social media: te posicionan como líder de opinión y hacen un servicio a los usuarios que todavía cubren pocas marcas en 2.0. El esfuerzo que supone un crear un perfil y dotarlo de contenido es inversamente proporcional a la visibilidad para la marca entre los usuarios de Spotify, que además cuentan con perfiles muy diversos y que son early adopters por definición “.

Como community managers de una empresa, os animáis a crear las playlists?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.