e-books · e-commerce

A la recerca del llibre més econòmic / A la búsqueda del libro más barato

Podríem entrar en el debat dels llibres electrònics vs els llibres en paper, però el tema d’avui no és aquest. Heu de saber que hi ha interessants aplicacions per aconseguir ebooks i una dels més interessants és Buscarpreciosdelibros que t’ofereix una comparativa de preus. És un senzill projecte que ajuda a trobar els millors preus dels llibres que estem buscant, comparant el valor en botigues bastant conegudes a Espanya, com Amazon, Fnac o El Corte Inglés.

No és necessari identificar-se per utilitzar el cercador (ni tan sols té secció de registre). Només hi ha un enllaç a cada resultat apuntant a la direcció de la botiga des d’on és possible realitzar la comanda. Només hem de navegar pel directori existent o buscar el títol desitjat, arribant a una pàgina de resultats amb els preus obtinguts en cadascuna de les botigues en línia registrades en el sistema.

1-ynoscrecenlosenanos-wordpress-com

1-ynoscrecenlosenanos-wordpress-com

Esp.- Podríamos entrar en el debate de los libros electrónicos vs los libros en papel, pero el tema de hoy no es éste. Debéis saber que existen interesantes aplicaciones para conseguir ebooks y una de los más interesantes es Buscarpreciosdelibros  que te ofrece una comparativa de precios. Es un sencillo proyecto que ayuda a encontrar los mejores precios de los libros que estamos buscando, comparando el valor en tiendas bastante conocidas en España, como Amazon, Fnac o El corte Inglés.

No es necesario identificarse para usar el buscador (ni siquiera tiene sección de registro). Solamente hay un enlace en cada resultado apuntando a la dirección de la tienda desde donde es posible realizar el pedido. Sólo tenemos que navegar por el directorio existente o buscar el título deseado, llegando a una página de resultados con los precios obtenidos en cada una de las tiendas online registradas en el sistema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s