Aplicacions · APP · google

Les ulleres de Google / Las gafas de Google

Google ha informat i presentat en algunes conferències el seu nou projecte d’ulleres per veure la realitat augmentada.  La idea és que les ulleres es converteixin en un dispositiu mòbil i tinguin les mateixes utilitats però permetin “mirar cap amunt, enlloc de fer-ho cap avall, cap a la pantalla del mòbil”.  Gràcies a la realitat augmentada, els usuaris poden tenir moltes de les funcions d’un ‘smartphone’ o una pissarreta directament als ulls com fer fotografies o vídeos amb només la veu. La idea de l’empresa és que aquestes ulleres permetran als usuaris utilitzar-les en un viatge amb globus, per una pista d’esquí o en una caiguda lliure amb paracaigudes, des d’on es fan fotos, vídeo, vídeoconferències o se segueixen rutes a Google Maps.

Entre moltes altres aplicacions, les Google Glass emmagatzemaran dades sobre l’activitat de l’usuari per invertir-les en una millora de la recerca web. Aquestes dades s’uniran a aquelles de què ja disposa la companyia, obtingudes amb el seguiment de les recerques realitzades a través del seu buscador.

Les ulleres encara no estan disponibles, però ja hi ha polèmica. Un bar de Seattle ja les ha prohibit perquè temen per una possible violació del dret a la intimitat dels seus clients.

http://glass-apps.org/how-google-glass-works
http://glass-apps.org/how-google-glass-works

esp_Google ha informado y presentado en algunas conferencias su nuevo proyecto de gafas para ver la realidad aumentada. La idea es que las gafas se conviertan en un dispositivo móvil y tengan las mismas utilidades pero permitan “mirar hacia arriba, en lugar de hacerlo hacia abajo, hacia la pantalla del móvil”. Gracias a la realidad aumentada, los usuarios pueden tener muchas de las funciones de un ‘smartphone’ o una pizarrita directamente en los ojos como hacer fotografías o vídeos con sólo la voz. La idea de la empresa es que estas gafas permitirán a los usuarios utilizarlas en un viaje en globo, por una pista de esquí o en una caída libre con paracaídas, desde donde se hacen fotos, vídeo, videoconferencias o si siguen rutas en Google Maps.

Entre otras muchas aplicaciones, las Google Glass almacenarán datos sobre la actividad del usuario para invertir en una mejora de la investigación web. Estos datos se unirán a aquellas de las que ya dispone la compañía, obtenidas con el seguimiento de las investigaciones realizadas a través de su buscador.

Las gafas no están disponibles, pero ya hay polémica. Un bar de Seattle ya las ha prohibido porque temen por una posible violación del derecho a la intimidad de sus clientes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s