Aplicacions · audiovisual · could computing · Informatica · social media · videos · WEB 2.0 · YouTube

Compartir és la clau del 2.0 / Compartir es la clave del 2.0

Avui us presentem dues eines que milloraran la nostra eficàcia en la Xarxa

D’una banda, Copy és un nou emmagatzematge en el núvol que ens ofereix 5GB gratis amb només registrar al seu lloc web. Com tots els serveis en el núvol, Copy et servirà per fer còpies de seguretat de les teves imatges, vídeos, arxius de text  i totes aquelles dades importants dels quals és necessari que tinguis un suport, així com per compartir amb els teus amics arxius de grans dimensions.

Per competir amb els grans com Dropbox, Copy ens ofereix GB gratis cada vegada que un dels nostres amics es registra en aquest servei. Copy és compatible amb Windows, Linux i Mac

D’altra banda, avui també volem que conegueu VideoPaste, una aplicació en línia per compartir vídeos de manera senzilla i ràpida. Podràs pujar arxius de fins a 100 MB de grandària però has de tenir en compte que, un cop pujats, tindran una vigència màxima de 24 hores, després seran eliminats. VideoPaste està pensat per compartir, no per emmagatzemar.

Per pujar un vídeo no només hem de considerar la mida màxima de l’arxiu, sinó també les dimensions del vídeo que no podran ser superiors a 640px x 480 px. A més, cal destacar que es poden compartir aquells vídeos que tinguem tant a l’ordinador com en el núvol (Dropbox o Google Drive).

www-forokeys-com
www-forokeys-com

Esp.- Hoy os presentamos dos herramientas que mejoraran nuestra eficacia en la Red.

Por un lado, Copy es un nuevo almacenamiento en la nube que nos ofrece 5GB gratis con sólo registrarnos en su sitio web. Como todos los servicios en la nube, Copy  te podrá ser útil para hacer backups de tus imágenes, vídeos, archivos de texto y de todos aquellos datos importantes de los cuales es necesario que tengas un respaldo, así como para compartir con tus amigos archivos de gran tamaño.

Para competir con los grandes como Dropbox,  Copy nos ofrece GB gratis cada vez que uno de nuestros amigos se registra en este servicio.  Copy es compatible con Windows, Linux y Mac.

Por otro lado, hoy también queremos que conozcáis VideoPaste, una aplicación online para compartir videos de manera sencilla y rápida. Podrás subir archivos de hasta 100 MB de tamaño pero has de tener en cuenta que, una vez subidos,  tendrán una vigencia máxima de 24 horas, luego serán eliminados. VideoPaste está pensado para compartir, no para almacenar.

Para subir un video no sólo debemos considerar el tamaño máximo del archivo, sino también las dimensiones del video que no podrán ser superiores a 640px x 480 px. Además, hay que destacar que se pueden compartir aquellos videos que tengamos tanto  en el ordenador como en la nube (DropBox o Google Drive).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s