comunicacio · Empreneduria · organització

El nou projecte de Ferran Adrià / El nuevo proyecto de Ferran Adrià: Bullipèdia

Ferran Adrià ha presentat el projecte Bullipèdia. Un projecte que ja vam anunciar a MiM Comunicació el juliol passat.

La Bullipèdia és un dels objectius principals d’El Bulli Foundation, iniciativa impulsada per Ferran Adrià que pretén aportar a la societat en general, i al món culinari especialitzat en particular, tota la informació de qualitat disponible sobre el fons creatiu d’El Bulli.
 Tal com ha destacat Adrià en la seva presentació, «la Bullipèdia és un projecte únic al món que permetrà divulgar tot el coneixement que generi El Bulli Foundation, però també permetrà crear-ne de nou». Segons el famós xef, amb aquesta eina professional cuiners i docents dels ensenyaments relacionats amb la cuina i la gastronomia podran incorporar les noves tecnologies en el seu dia a dia.
En el marc d’aquest projecte, la Universitat de Barcelona acull la unitat acadèmica UB-Bullipèdia, de suport i assessorament a la Bullipèdia. Aquesta unitatés conseqüència del l’acord signat entre el rector de la UB i Ferran Adrià en nom d’El Bulli Foundation. La Unitat UB-Bullipèdia tindrà un paper especial en la definició i validació de l’arxiu creatiu de productes, que s’iniciarà amb una classificació rigorosa i amb base científica dels productes alimentaris per tal que puguin ser aplicats pels professionals de la cuina i en els ensenyaments.
ynoscrecenlosenanos-wordpress-com

ynoscrecenlosenanos-wordpress-com

Esp.- Ferran Adrià ha presentado el proyecto Bullipèdia.  Un proyecto que ya anunciamos en MiM Comunicació el julio  pasado.

La Bullipèdia es uno de los objetivos principales de El Bulli Foundation, iniciativa impulsada por Ferran Adrià que pretende aportar a la sociedad en general, y en el mundo culinario especializado en particular, toda la información de calidad disponible sobre el fondo creativo de El Bulli. Tal como ha destacado Adrià en su presentación, “la Bullipèdia es un proyecto único en el mundo que permitirá divulgar todo el conocimiento que genere El Bulli Foundation, pero también permitirá crear de nuevo». Según el famoso chef, con esta herramienta profesional cocineros y docentes de enseñanzas relacionadas con la cocina y la gastronomía podrán incorporar las nuevas tecnologías en su día a día.

En el marco de este proyecto, la Universidad de Barcelona acoge la unidad académica UB-Bullipèdia, de apoyo y asesoramiento a la Bullipèdia. Estas unidades consecuencia del acuerdo firmado entre el rector de la UB y Ferran Adrià en nombre de El Bulli Foundation. La Unidad UB-Bullipèdia tendrá un papel especial en la definición y validación del archivo creativo de productos, que se iniciará con una clasificación rigurosa y con base científica de los productos alimenticios para que puedan ser aplicados por los profesionales de la cocina y en las enseñanzas.

Font: Universitat de Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.