Aplicacions · APP

Els creadors d’Apalabrados presenten Bingo Crack, l’únic bingo online / Los creadores de Apalabrados presentan Bingo Crack, el único bingo online

Etermax ha presentat el seu tercer joc, Bingo Crack, l’aplicació per a plataformes iOS que permet a l’usuari escollir entre els dos tipus de bingo més populars, el bingo de 75 boles, i el de 90 boles. En Bingo Crack, l’usuari podrà jugar contra els seus amics i contra usuaris aleatoris en diferents i originals sales que es podran desbloquejar quan es pugi de nivell. A més, inclou cinc powerups per dinamitzar la seva experiència de joc i l’opció d’Automarca per a aquells jugadors que vulguin compatibilitzar el joc amb altres activitats. Etermax presenta una dinàmica i original proposta en què destaca una especial atenció al disseny i la interfície d’usuari, en una aplicació que divertirà a tot el món. Es troba disponible en castellà, anglès, francès, italià, alemany i portuguès.

Bingo Crack és el tercer joc de Etermax, companyia argentina que ha tingut un èxit exponencial gràcies als seus dos jocs de paraules multiplataforma, Apalabrados i Mezcladitos. Apalabrados, elegit joc de la setmana i joc de l’any en l’App Store espanyola, i Mezcladitos, joc de la setmana a l’App Store espanyola i Editor s Choice d’Apple a Mèxic i Brasil, ja compten més de 10 milions de descàrregues i s’han convertit en la principal forma d’entreteniment de milions de persones. Amb Bingo Crack, Etermax espera igualar l’èxit dels seus anteriors jocs, millorant i actualitzant a partir del feedback rebut pels usuaris i adaptant-lo a altres plataformes com Windows Phone, BlackBerry i Amazon Kindle HD en els pròxims mesos.

La versió 1.0 de Bingo Crack ja està disponible gratis en l’App Store i ho estarà per als dispositius Android la en breu i per Facebook al mes de maig.

http://www.ichistesgratis.com/movil-apache.html
http://www.ichistesgratis.com/movil-apache.html

esp_Etermax ha presentado su tercer juego, Bingo Crack, la aplicación para plataformas iOS que permite al usuario escoger entre los dos tipos de bingo más populares, el Bingo de 75 bolas, y el de 90 bolas. En Bingo Crack, el usuario podrá jugar contra sus amigos y contra usuarios aleatorios en distintas y originales salas que podrán desbloquear cuando suban de nivel. Además, incluye cinco PowerUps para dinamizar su experiencia de juego y la opción de Automarca para aquellos jugadores que quieran compatibilizar el juego con otras actividades. Etermax presenta una dinámica y original propuesta en la que destaca una especial atención al diseño y la interfaz de usuario, en una aplicación que divertirá a todo el mundo. Se encuentra disponible en castellano, inglés, francés, italiano, alemán y portugués.

Bingo Crack es el tercer juego de Etermax, compañía argentina que ha tenido un éxito exponencial gracias a sus dos juegos de palabras multiplataforma, Apalabrados y Mezcladitos. Apalabrados, elegido juego de la semana y juego del año en la App Store española, y Mezcladitos, juego de la semana en la App Store española y Editor’s Choice de Apple en México y Brasil, ya cuentan más de 10 millones de descargas y se han convertido en la principal forma de entretenimiento de millones de personas. Con Bingo Crack, Etermax espera igualar el éxito de sus anteriores juegos, mejorándolo y actualizándolo a partir del feedback recibido por los usuarios y adaptándolo a otras plataformas como Windows Phone, BlackBerry y Amazon Kindle HD en los próximos meses.

La versión 1.0 de Bingo Crack ya está disponible gratis en la App Store y lo estará para los dispositivos Android la en breve y para Facebook en el mes de mayo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.