Aplicacions · Navegadors · Optimització · Seguridad · WEB 2.0

Navegación segura desde cualquier punto de acceso público

Spotflux et permet connectar de forma segura des de punts d’accés públic. És a dir, amb Spotflux et pots connectar de forma segura des d’un hotel, la universitat, l’escola, la feina, un locutori, etc. ja que aquesta eina té amb funcions avançades que xifren totes les dades que transmets des del teu ordinador cap al router i viceversa. Spotflux bloqueja les galetes que recullen informació de la vostra ubicació o de les llocs que visites i canvia la teva ubicació a algun lloc dels EUA.

A més, Spotflux també ofereix una funció que bloqueja els malwares i virus que hagin estat injectats prèviament en els llocs web que visites, per tant, pots navegar per Internet amb la tranquil · litat del teu equip estarà sempre segur.

En aquest moment aquesta disponible per a Windows i Mac, i en els pròxims mesos s’espera una versió per a dispositius mòbils.

innovarteinfantilesp-wordpress-com
innovarteinfantilesp-wordpress-com

Esp.- Spotflux te permite conectarte de forma segura desde puntos de acceso publico. Es decir, con Spotflux puedes conectarte de forma segura desde un hotel, la universidad, el colegio, el trabajo,un locutorio, etc. ya que esta herramienta tiene con funciones avanzadas que cifran todos los datos que transmites desde tu ordenador hacia el router y viceversa. Spotflux bloquea las cookies que recogen información de tu ubicación o de las sitios que visitas y cambia tu ubicación a algun lugar de USA.

Además, Spotflux también ofrece una función que bloquea los malwares y virus que hayan sido inyectados previamente en los sitios web que visitas, por lo tanto, puedes navegar por Internet con la tranquilidad de tu equipo estará siempre seguro.

En este momento esta disponible para Windows y Mac, y en los próximos meses se espera una versión para dispositivos móviles.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.