Uncategorized

Avantatges de l’antivirus al núvol / Ventajas del antivirus en la nube

Trend Micro HouseCall és un antivirus gratuït que funciona des del núvol. Com a bon antivirus, permet a l’usuari, cercar fàcilment arxius i carpetes infectades dins del teu equip i si el programa no té la vacuna específica, envia els arxius a quarantena i et permet eliminar definitivament.

Els avantatges d’aquest antivirus en el núvol és que l’usuari optimitza el rendiment de l’ordinador, no ocupa espai al disc dur i pots executar-lo quan vulguis. A més, permet utilitzar programes que consumeixen molts recursos mentre s’escaneja l’ordinador.

www2.uah.es
www2.uah.es

 

Trend Micro HouseCall es un antivirus gratis que funciona desde la nube. Como buen antivirus, permite al usuario, buscar fácilmente archivos y carpetas infectadas dentro de tu equipo y si el programa no tiene la vacuna específica, envía los archivos a cuarentena y te permite eliminarlos definitivamente.

Las ventajas de este antivirus en la nube es que el usuario optimiza el rendimiento del ordenador, no ocupa espacio en el disco duro y puedes ejecutarlo cuando quieras. Además, permite utilizar programas que consumen muchos recursos mientras se escanea el ordenador.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s