Aplicacions · APP

Apalabrados arriba/llega a BlackBerry10

Després d’escoltar les peticions de molts dels seus usuaris, Etermax ha adaptat Apalabrados per les terminals BlackBerry10. A partir del 7 de març, els usuaris de Blackberry podran gaudir de Apalabrados en el seu smartphone de forma gratuïta. La versió de Apalabrados per Blackberry inclou totes les prestacions de les que ja gaudeixen els usuaris de la versió 1.5 en iOS i Android: un perfil d’usuari animat on consultar les estadístiques pròpies i les dels oponents, diferents opcions per compartir les jugades a Twitter i Facebook i la possibilitat de jugar en 12 idiomes diferents, la funcionalitat Toc i accessos directes des del Llistat de Partides. A més, en aquesta versió, els jugadors podran anticipar les seves jugades mentre esperen que arribi el seu torn, ja que les fitxes que col · loquin es mantindran en el tauler encara surtin de l’aplicació.

També està disponible a Google Play la versió 1.6 per Android, que inclou aquesta nova funcionalitat i la correcció dels errors de la versió anterior.

El nou en Apalabrados per BlackBerry:

 • Traducció de l’aplicació a 7 idiomes: castellà, anglès, francès, italià, portuguès, alemany i català
 • Disponible en 12 idiomes
 • Nova funcionalitat: el Toc
 • Accessos directes al perfil, al Xat i les opcions per compartir les teves jugades
 • Possibilitat d’anticipar les jugades
 • Nova vista del perfil
http://www.bloj.net/entrariwp/category/tiras/
http://www.bloj.net/entrariwp/category/tiras/

esp_ Tras escuchar las peticiones de muchos de sus usuarios, Etermax ha adaptado Apalabrados para las terminales BlackBerry10. A partir del 7 de marzo, los usuarios de Blackberry podrán disfrutar de Apalabrados en su smartphone de forma gratuita.

La versión de Apalabrados para Blackberry incluye todas las prestaciones de las que ya disfrutan los usuarios de la versión 1.5 en iOS y Android: un perfil de usuario animado donde consultar las estadísticas propias y las de los oponentes, distintas opciones para compartir las jugadas en Twitter y Facebook y la posibilidad de jugar en 12 idiomas distintos, la funcionalidad Toque y accesos directos desde el Listado de Partidas. Además, en esta versión, los jugadores podrán anticipar sus jugadas mientras esperan que llegue su turno, ya que las fichas que coloquen se mantendrán en el tablero aunque salgan de la aplicación.

También está disponible en Google Play la versión 1.6 para Android, que incluye esta nueva funcionalidad y la corrección de los errores de la versión anterior.

Lo nuevo en Apalabrados para BlackBerry:

 • Traducción de la aplicación a 7 idiomas: castellano, inglés, francés, italiano, portugués, alemán y catalán
 • Disponible en 12 idiomas
 • Nueva funcionalidad: el Toque
 • Accesos directos al Perfil, al  Chat y a las opciones para compartir tus jugadas
 • Posibilidad de anticipar las jugadas
 • Nueva vista del Perfil
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s