Community Manager · comunicacio · Navegadors · Optimització · visibilitat · web

Que vegin el teu web ben guapo! / ¡Que vean tu web bien guapa!

Una de les clàssiques discussions que tenim comunicadors i informàtics és el disseny de la pàgina web, la possibilitat que la pàgina ocupi tota la pantalla o que només ho faci una part. Com comunicadors, pensem que la primera opció és la millor ja que et permet veure la web com un tot, que es pot aprofitar tota la superfície de què disposem. Però els informàtics sempre ens argumenten que els diferents navegadors i les diferents mesures de pantalles del mercat fan difícil aquesta opció ja que cadascuna interpreta la web de forma diferent.

Avui us presentem Browserbite, una eina en línia que permet estudiar com s’aprecia nostra web en els diferents navegadors. El seu funcionament és molt fàcil: només hem d’introduir la URL del web que volem analitzar. El sistema es prendrà uns minuts per prendre les captures de pantalla de la pàgina vista des dels diferents navegadors web disponibles, oferint al final tota la informació a l’usuari.

Per usar-lo, és necessari estar registrat o almenys iniciar sessió en el lloc. Per això, es pot crear un compte d’usuari nou o bé accedir a Facebook o Twitter i oferir els permisos corresponents. Esperem que us sigui útil.

taquetaque.com
taquetaque.com

Esp.- Una de las clásicas discusiones que tenemos comunicadores e informáticos és el diseño de la página web, la posibilidad de que la página ocupe toda la pantalla o que sólo lo haga una parte. Como comunicadores, pensamos que la primera opción es la mejor ya que te permite ver la web como un todo, que se puede aprovechar toda la superfície de la que disponemos. Pero los informáticos siempre nos argumentan que los diferentes navegadores y las diferentes medidas de pantallas del mercado hacen difícil esta opción ya que cada una interpreta la web de forma diferente.

Hoy os presentamos Browserbite, una herramienta on line que permite estudiar cómo se aprecia nuestra web en los distintos navegadores. Su funcionamiento es muy fácil: solamente tenemos que introducir la URL de la web que queremos analizar. El sistema se tomará unos minutos para tomar las capturas de pantalla de la página vista desde los diferentes navegadores web disponibles, ofreciendo al final toda la información al usuario.

Para usarlo, es necesario estar registrado o al menos iniciar sesión en el sitio. Para ello, se puede crear una cuenta de usuario nueva o bien acceder con Facebook o Twitter y brindar los permisos correspondientes. Esperamos que os sea útil.

2 thoughts on “Que vegin el teu web ben guapo! / ¡Que vean tu web bien guapa!

 1. Bon dia,

  Gràcies per compartir l’enllaç. Estan molt bé aquests llocs, l’únic però és el pas per altres plataformes per visualitzar resultats, però això ja sol ser un imperatiu.

  Respecte a l’eterna discussió, mai ens posarem d’acord uns i altres, crec que cal trobar l’equilibri entre usabilitat i disseny, però al meu entendre primer i abans de res ha de prevaler l’accessibilitat. Com bé dius són moltes les plataformes i ja no parlem de navegadors. També cal recordar el target del client i és aquí on decidirem les prioritats.

  Salutacions

  1. Gràcies per seguir-nos i, sobretot, gràcies per compartir el teu pensament amb nosaltres. Si, tens raó, segons el target del client decidirem les prioritats però, com a comunicadores, et puc assegurar que un web que abarqui tota la pàgina sempre té més carisme, més categoria i dona més la sensació de bona qualitat d’empresa.
   Com ve dius: és l’eterna discussió 🙂
   Gràcies i fins aviat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s