xarxes socials

Neix dontknow, la xarxa social que ajuda a prendre decisions / Nace dontknow, la red social que ayuda a tomar decisiones

El Periódico de Catalunya ens ha informat de la nova xarxa social: dontknow, la xarxa social que t’ajuda a prendre decisions. El seu objectiu és ajudar a l’internauta davant l’excès d’informació. Ja que dontknow estructura, verifica i ordena les dades que se li proporcionen.

A través del “coneixement de qualitat”, pretenen ajudar els usuaris a prendre decisions importants de la seva vida, tant les d’àmbit privat com les d’àmbit públic. Els seus creadors han realitzat un mapa amb gairebé les 10.000 determinacions vitals més destacades, estructurat en 20 temàtiques, des de Salut i Ocupació, fins a Sexualitat o Canvis Socials, entre altres. La pàgina arrenca amb 1.400 punts de vista d’experts que proporcionen ajuda als usuaris que la desitgin, connectant-los els uns amb els altres. D’aquesta manera, tothom qui vulgui pot participar-hi i opinar, però no assessorar.

Per exemple, alguns casos actuals de temes que es poden trobar són:

  1. ¿Controlar el facebook de mis hijos?

  2. ¿Adaptar mi currículum a diferentes ofertas de empleo?

  3. ¿Mejorar mi salud haciendo actividad física moderada?

http://www.br.terra.com/tecnologia/fotos/0,,OI145575-EI12533,00-Los+mejores+chistes+de+Tumblr.html
http://www.br.terra.com/tecnologia/fotos/0,,OI145575-EI12533,00-Los+mejores+chistes+de+Tumblr.html

esp_El Periódico de Catalunya nos ha informado de la nueva red social: dontknow, la red social que te ayuda a tomar decisiones. Su objetivo es ayudar al internauta ante el exceso de información. Ya que dontknow estructura, verifica y ordena los datos que se le proporcionan.

A través del “conocimiento de calidad”, pretenden ayudar a los usuarios a tomar decisiones importantes de su vida, tanto las de ámbito privado como las de ámbito público. Sus creadores han realizado un mapa con casi las 10.000 determinaciones vitales más destacadas, estructurado en 20 temáticas, desde Salud y Empleo, hasta Sexualidad o Cambios Sociales, entre otros. La página arranca con 1.400 puntos de vista de expertos que proporcionan ayuda a los usuarios que la deseen, conectándolos unos con otros. De este modo, todo aquel que quiera puede participar y opinar, pero no asesorar.

Por ejemplo, algunos casos actuales de temas que se pueden encontrar son:

  1. ¿Controlar el facebook de mis hijos?

  2. ¿Adaptar mi currículum a diferentes ofertas de empleo?

  3. ¿Mejorar mi salud haciendo actividad física moderada?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s