comunicacio · google · Imatges

Cercar imatges similars amb Google / Buscar imágenes similares con Google

El cercador d’imatges de Google té una funció molt interessant, però que gairebé ningú utilitza. Es tracta de la recerca d’una imatge en funció d’una altra que ja tinguem, d’aquesta manera, ens estalviem escriure les paraules clau a la caixa de recerques.

Això és especialment útil quan disposem d’una imatge que ens agrada molt, però la tenim en una mida molt petita, o simplement volem buscar altres que siguin similars. Per això, entra a Google i, sense escriure res a la caixa de recerques, prem en l’opció Imatges. En aquesta finestra, has de prémer sobre la icona en forma de càmera de fotos i t’apareixerà una nova finestra (Cerca per imatge) que et mostra dues opcions per a la recerca. La primera consisteix a indicar la URL de la imatge en enganxar URL de la imatge i prémer a Cerca.

I la segona consisteix a usar una imatge que tinguis al teu disc dur. Per això, només has de arrossegar la imatge sobre la finestra de Cerca per imatge i la recerca començarà immediatament. Però si està en alguna subcarpeta, el més recomanable és que premis sobre Pujar una imatge / Seleccionar un arxiu, indicar la imatge amb la que vols fer la cerca i prem a Obre.

www.cuantarazon.com
http://www.cuantarazon.com

Cast.- El buscador de imágenes de Google cuenta con una funcion muy interesante, pero que casi nadie utiliza. Se trata de la búsqueda de una imagen en función de otra que ya tengamos; de este modo, nos ahorramos escribir las palabras clave en la caja de búsquedas.

Esto es especialmente útil cuando disponemos de una imagen que nos gusta mucho, pero la tenemos en un tamaño muy pequeño, o simplemente queremos buscar otras que sean similares. Para ello, entra en Google y, sin escribir nada en la caja de búsquedas, pulsa en la opción Imágenes. En esta ventana, has de pulsar sobre el icono en forma de cámara de fotos y te aparecerá otra ventana (Buscar por imagen) que te muestra dos opciones para la búsqueda. La primera consiste en indicar la URL de la imagen en Pegar URL de imagen y pulsar en Buscar.

Y la segunda consiste en usar una imagen que tengas en tu disco duro. Para ello, solo tienes que arrastrar la imagen sobre la ventana de Buscar por imagen y la búsqueda comenzará de inmediato. Pero si está en alguna subcarpeta, lo más recomendable es que pulses sobre Subir una imagen/Seleccionar un archivo, indicar la imagen con la que deseas realizar la búsqueda y pulsa en Abrir.

Fuente: PCACTUAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s