allotjament · could computing · intercambio · intercanvi

1 Terabyte gratuït al núvol / 1 Terabyte gratis en la nube

BitTorrent ha llançat SoShare, el substitut de l’antic Share (ara extingit). SoShare no té límit d’arxius per compartir, ni de temps. L’única limitació és la mida màxima d’arxiu, que és d‘1 Terabyte, de manera que si es volen compartir arxius grans caldrà dividir-los en porcions d’un Tbyte màxim.

Per utilitzar els serveis de SoShare només cal que estigui registrat l’emissor dels arxius, que podrà compartir lliurement a través d’un enllaç públic en xarxes socials com Twitter o Facebook amb qualsevol altre usuari que no estigui registrat. Les càrregues al servei, però, queden desprotegits, el que significa que qualsevol que es faci amb el seu enllaç de descàrrega podrà accedir-hi.

Un cop donat d’alta en SoShare, cal descarregar un plug-in que permeti la pujada dels arxius. Aquest programari està disponible per als navegadors Chrome i Firefox tant enWindows com a Mac OS, a més de per a Internet Explorer en el sistema de Microsoft ySafari al d’Apple.

mirosaobsesion.blogspot.com
mirosaobsesion.blogspot.com

Esp.- BitTorrent ha lanzado SoShare, el sustituto del antiguo Share (ahora extinguido). SoShare no tiene límite de archivos para compartir, ni de tiempo. La única limitación es el tamaño máximo de archivo, que es de 1 Terabyte, por lo que si se quieren compartir archivos mayores será necesario dividirlos en porciones de un Tbyte máximo.

Para usar los servicios de SoShare solo es necesario que esté registrado el emisor de los archivos, que podrá compartirlos libremente a través de un enlace público en redes sociales como Twitter o Facebook con cualquier otro usuario que no esté registrado. Los archivos subidos al servicio, no obstante, quedan desprotegidos, lo que significa que cualquiera que se haga con su enlace de descarga podrá acceder a ellos.

Una vez dado de alta en SoShare, es necesario descargar un plug-in que permita la subida de los archivos. Este software está disponible para los navegadores Chrome y Firefox tanto enWindows como en Mac OS, además de para Internet Explorer en el sistema de Microsoft ySafari en el de Apple.

Fuente: PCACTUAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.