Linkedin · Uncategorized

Como evitar que mis contactos se enteren cuando modifico mi perfil de Linkedin?

Si fas bé la teva feina, contínuament has d’actualitzar el teu perfil de Linkedin per incloure nous contactes, formació, estudis … En moltes ocasions, pensem que si la gent del nostre treball veu que estem canviant activament nostre perfil de Linkedin serem sospitosos que busquem una altra feina. Per evitar aquests problemes, hi ha una solució: desactivar la teva activitat perquè els teus canvis no apareguin al feed o pantalla d’actualitzacions dels teus contactes … D’aquesta manera, el teu cap no tindrà ni idea que estàs canviant tot el teu perfil per buscar alguna cosa millor .

Per fer-ho, heu de clicar on posa el vostre nom, a la part superior dreta. Després clicar sobre configuración, després anar a la pestanya de perfil i clicar sobre l’opció d’activa/desactiva la difusió de la teva activitat.

http://blogs.larioja.com/twitterlandia/2012/12/14/el-chiste-del-viernes-3/
http://blogs.larioja.com/twitterlandia/2012/12/14/el-chiste-del-viernes-3/

Esp_ Si haces bien tu trabajo, continuamente debes actualizar tu perfil de Linkedin para incluir nuevos contactos, formación, estudios… En muchas ocasiones, pensamos que si la gente de nuestro trabajo ve que estamos cambiando activamente nuestro perfil de Linkedin seremos sospechosos de que buscamos otro empleo. Para evitar estos problemas, hay una solución: desactivar tu actividad para que tus cambios no aparezcan en el feed o pantalla de actualizaciones de tus contactos… De esta forma, tu jefe no tendrá ni idea de que estás cambiando todo tu perfil para buscar algo mejor.

Para ello, debes pulsar donde pone tu nombre en la parte superior derecha. Luego clicar sobre configuración, luego ir a la pestaña de perfil y clicar sobre la opción de activa / desactiva la difusión de tu actividad.

Fuente: El blog de Linkedin

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s