Aplicacions · APP · Gratis · WiFi

Accés a WiFi gratuïta / Acceso a WiFi gratis

Com accedir a una  WiFi gratuïta per connectar-se a Internet des del mòvil o la tablet? La companyia Gowex  ha desenvolupat una aplicació Android amb la qual podrem accedir gratuïtament a la xarxa gràcies als més de 30 mil punts d’accés WiFi que l’empresa ha habilitat. Només cal registrar-se i la connexió és gratis.

Aquesta aplicació és molt intuïtiva ja que s’encarrega de buscar automàticament l’accés WiFi de Gowex més proper perquè puguem iniciar la nostra navegació a la xarxa de forma totalment gratuïta. Aquest servei el trobarem en més de 30 ciutats espanyoles. Per descarregar l’aplicació només haurem d’accedir a Android Market. La velocitat que ens ofereix el servei és de 512kb, però hi ha una opció “premium” que ens ofereix una connexió il·limitada de 6MB.

severlasalreves-palindromos.blogspot.com
severlasalreves-palindromos.blogspot.com

esp- ¿Cómo acceder a una WiFi gratis para conectarse a Internet desde el teléfono móvil o desde la tablet? La compañía Gowex ha desarrollado una aplicación android con la que podremos acceder gratuitamente a la red gracias a los más de 30 mil puntos de acceso WiFi que la empresa ha habilitado. Sólo hace falta registrarse y la conexión es gratis.

Esta aplicación es muy intuitiva ya que se encarga de buscar automáticamente el acceso WiFi de Gowex más cercano para que podamos iniciar nuestra navegación en la red de forma totalmente gratuita. Este servicio lo encontraremos en más de 30 ciudades españolas. Para descargar la aplicación tan solo tendremos que acceder a Android Market. La velocidad que nos ofrece el servicio es de 512kb, sin embargo existe una opción “premium” que nos ofrece una conexión ilimitada de 6MB.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.