Uncategorized

Penseu que s’ha de pagar als bloggers? / ¿Pensáis que se debe pagar a los blogueros?

Amb el títol  ¿Pensáis que los medios digitales (o analógicos) deben pagar a los blogueros?  un grup de Linkedin debat sobre aquest tema. I voldriem fer extensiu aquest debat al bloc.  Creieu que els bloggers ja en tenen prou amb la visibilitat i notorietat que se’ls dóna als mitjans digitals o analògics? O penseu que haurien de rebre alguna remuneració?

Nosaltres discrepem. Per una banda, si el bloc aporta un valor a la pàgina web o al mitjà analògic i per això, suposem que el blogger segueix publicant en el web, és important reconèixer la seva tasca i per tant creiem que és important que rebri uns diners a canvi. Per altra banda, el bloc serveix com aparador del coneixement del blogger i li permet fer ressó de les seves opinions. Per tant, amb l’obtenció de seguidors i de clients ja es considera “pagat”.

Què en penseu vosaltres?

http://elchara.blogspot.com.es/2010/05/chiste1.html
http://elchara.blogspot.com.es/2010/05/chiste1.html

esp_ Con el título ¿Pensáis que los medios digitales (o analógicos) deben pagar a los blogueros?  un grupo de Linkedin debate sobre este tema. Y quisiéramos hacer extensivo este debate en el blog. Cree que los bloggers ya tienen bastante con la visibilidad y notoriedad que se les da a los medios digitales o analógicos? O pensáis que deberían recibir alguna remuneración?

Nosotras discrepamos. Por un lado, si el blog aporta un valor a la página web o al medio analógico y por eso, suponemos que el blogger sigue publicando en la web, es importante reconocer su labor y por lo tanto creemos que es importante que reciba un dinero a cambio. Por otra parte, el blog sirve como escaparate del conocimiento del blogger y le permite hacer eco de sus opiniones. Por tanto, con la obtención de seguidores y de clientes ya se considera “pagado”.

¿Qué opinais vosotros?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.