intercambio · social media · web · WEB 2.0 · xarxes socials

Geodoing, trobades a mida / encuentros a medida

Geodoing és una xarxa social per posar a gent d’acord en el món real i ajudar-los a organitzar la seva vida social i d’oci en qualsevol de les categories següents:

 • Esports: Vols jugar un partit de futbol a la tarda i et falta gent? Busques a gent a la mateixa platja per jugar a volley? Crea un Doing i deixa que altres s’apuntin.
 • Aire lliure: Vols fer una ruta de senderisme? Et va l’escalada i no trobes sempre gent amb qui anar? Organitzes sortides en bicicleta de muntanya? Puja la teva Doing i decideix si ho fas públic o només visible per als teus contactes.
 • Social: Vols organitzar un botellón multitudinari? Celebres la teva festa d’aniversari a casa només pels amics? Crea un Doing i estalvia temps i diners (trucades, SMS, emails, etc) per organitzar el teu pla o esdeveniment.
 • Cultura: Toca aquesta nit el teu grup favorit i busques a altres fans per compartir l’experiència? Ets artista i vols convocar l’audiència al teu esdeveniment? Puja la teva Doing i localitza a gent amb els mateixos interessos.
 • Acords: Necessites una mà per fer unes chapucillas a casa i estàs disposat a pagar a algú un parell d’hores? Viatges en cotxe i busques algú per compartir despeses? Busques a algú que et porti un document d’un aeroport a un altre? Geodoing pot ajudar a tancar acords amb altres persones.
 • Cites: Estàs solter/a i t’agradaria sortir a conèixer un noi/a a la teva ciutat? Estàs de viatge i vols sortir a prendre una copa i jugar amb algú? Busques una cita a cegues sense que s’assabentin els teus contactes? Crea un Doing anònim i decideix amb qui vols quedar i amb qui no abans de tancar el pla.

T’animes a utilitzar-la?

httpedunomia.net incomunicacio

esp_Geodoing es una red social para poner a gente de acuerdo en el mundo real y ayudarles a organizar su vida social y de ocio en cualquiera de las categorías siguientes:

 • Deportes: ¿Quieres jugar un partido de fútbol por la tarde y te falta gente? ¿Buscas a gente en la misma playa para jugar al volley? Crea tu Doing y deja que otros se apunten.
 • Aire libre: ¿Quieres hacer una ruta de senderismo? ¿Te va la escalada y no encuentras siempre gente con quien ir? ¿Organizas salidas en mountain bike? Sube tu doing y decide si lo haces público o sólo visible para tus contactos.
 • Social: ¿Quieres organizar un botellón multitudinario? ¿Celebras tu fiesta de cumpleaños en casa sólo para amigos? Crea tu Doing y ahorra tiempo y dinero (llamadas, SMS, emails, etc) para organizar tu plan o evento.
 • Cultura: ¿Toca esta noche tu grupo favorito y buscas a otros fans para compartir la experiencia? ¿Eres artista y quieres convocar a la audiencia a tu evento? Sube tu Doing y localiza a gente con los mismos intereses.
 • Acuerdos: ¿Necesitas una mano para hacer unas chapucillas en casa y estás dispuesto a pagar a alguien un par de horas? ¿Viajas en coche y buscas a alguien para compartir gastos? ¿Buscas a alguien que te lleve un documento de un aeropuerto a otro? Geodoing puede ayudarte a cerrar acuerdos con otras personas.
 • Citas: ¿Estás soltero/a y te gustaría salir a conocer un chico/a en tu ciudad? ¿Estás de viaje y te apetece salir a tomar una copa y tontear con alguien? ¿Buscas una cita a ciegas sin que se enteren tus contactos? Crea tu doing anónimo y decide con quien quieres quedar y con quien no antes de cerrar el plan.

¿Te animas a utilizarla?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.