WEB 2.0

Rapportive: coneix tota la informació dels teus contactes / conoce toda la información de tus contactos

Rapportive és un programa per als usuaris de GMAIL i que s’instal·la en el nostre navegador (vàlid per Chrome, Firefox i Safari). Un cop instal·lat, cada vegada que accedim al nostre correu, ens permet veure tot el relacionat amb els nostres contactes de correu.
Quins avantatges té?
La principal és poder identificar fàcil, instantàniament i amb més precisió informació addicional sobre una adreça de correu electrònic que d’altra manera ens seria impossible aconseguir. Per exemple nom complet, usuari de Facebook, de LinkedIn, Twitter i Google+, lloc on es troba situada la persona, número de telèfon mòbil, laboral i particular, entre d’altres. Imaginem per un segon que rebem un mail on el remitent és una adreça de correu electrònic que desconeixem. En usar Rapportive i fent clic sobre aquesta direcció, obtindrem tota la informació addicional que estigui prèviament vinculada a aquesta direcció de correu electrònic. I el que vam poder arribar a pensar que era un spam o un mail misteriós, es transformi en un correu d’algun company. És a dir, Rapportive ens permet obtenir molta informació addicional clau sobre el “amo” d’un correu electrònic, només comptant amb aquesta peça mínima d’informació, que és justament, la direcció de correu electrònic.
Com connectar-me amb Rapportive?
En primer lloc, he de tenir una casella de GMAIL, I un cop ja connectat al meu GMAIL, vaig a:
I un cop que estic aquí, faig clic a la capseta taronja que diu: “Add Rapportive to Gmail” (afegir Rapportive a Gmail).
I llest. Rapportive ja serà part del nostre Gmail i apareixerà al lloc on solien aparèixer les publicitats de Google / Gmail, és a dir, a la dreta es la nostra pantalla. D’aquesta manera, no només tenim un nou espai per tenir valuosa informació addicional sinó que a més no tindrem publicitat.

esp_Rapportive es un programa para los usuarios de GMAIL y que se instala en nuestro navegador (válido para Chrome, Firefox y Safari). Una vez instalado, cada vez que accedemos a nuestro correo, nos permite ver todo lo relacionado con nuestros contactos de correo.
 
¿Qué ventajas tiene?
La principal es poder identificar fácil, instantáneamente y con mayor precisión información adicional sobre una dirección de e-mail que de otra manera nos sería imposible conseguir. Por ejemplo nombre completo, usuario de Facebook, de LinkedIn, Twitter y Google+, lugar en dónde se encuentra ubicada la persona, número de teléfono celular, laboral y particular, entre otros. Imaginemos por un segundo que recibimos un mail donde el remitente es una dirección de e-mail que desconocemos. Al usar Rapportive y haciendo click sobre dicha dirección, obtendremos toda la información adicional que esté previamente vinculada a tal dirección de e-mail. Y lo que pudimos llegar a pensar que era un spam o un mail misterioso, se transforme en un correo de algún compañero. Es decir, Rapportive nos permite obtener mucha información adicional clave sobre el “dueño” de un e-mail, solo contando con esta pieza mínima de información, que es justamente, la dirección de e-mail.
¿Cómo usarlo?

En primer lugar, debo contar con una casilla de GMAIL, Y una vez ya conectado a mi GMAIL, voy a:

http://rapportive.com/

Y una vez que estoy ahí, hago click en la cajita naranja que dice: “Add Rapportive to Gmail” (agregar Rapportive a Gmail). Y listo. Rapportive ya será parte de nuestro Gmail y aparecerá en el lugar en dónde solían aparecer las publicidades de Google/Gmail, es decir, a la derecha se nuestra pantalla. De este modo, no sólo tenemos un nuevo espacio para contar con valiosa información adicional sino que además no tendremos publicidad.

Fuente: adriantips.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s